EXPERT TIP - 16.kolo ČFL A, 2021-2022

Datum kola: 12.3.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jiří Pojar

Tentokrát máme hned dva tipaře, jejichž týmy nezasáhnou do víkendového dění. Jiří Pojar je dlouholetým činovníkem a moderátorem zápasů a fotografem v Jiskře Domažlice a v neposlední řadě i vášnivý fanoušek.

 

 „Je škoda, že nehrajeme, každá pauza není dobrá. Vyšehrad si myslím, že byl správně potrestán za nečestné jednání. Překvapil mě výrok majitele Vyšehradu pana Klímy v pořadu ČT Reportéři, že nevěděl, když si pana Rogoze bral do klubu,  co je zač, čemu v žádném případě nevěřím. S Vyšehradem máme neblahé zkušenosti, když v ročníku myslím 2018/19 rozhodčí Musil odpískal vymyšlenou penaltu na hráče Laňku údajný faul Tomáše Hájovského viděl jen on. Rozhodčí Musil již není na listině sudích. My, jako Jiskra Domažlice jsme pátým místem zůstali za očekáváním. Ztratili jsme překvapivě doma body tenkrát s posledním Sokolovem. Přitom úvod soutěže byl z naší strany velmi dobrý. Bohužel se nás drží zranění nebo Covid i teď v přípravě. Doufám, že se hráči dají dohromady a Písek příští týden stejně jako na jejich stadionu  na podzim porazíme."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Písku se podařilo na podzim vyhrát na Vltavíně a myslím si, že doma si s Vltavínem poradí. Písecký kádr se před sezonou hodně omladil a třetí místo je velmi slušné až skoro nečekané. My s ním budeme hrát za týden proto mě tento duel zajímá a je to pro mě šlágr kola. Vltavínu bude citelně chybět kanonýr Petr Pejša, který měl namířeno do FC Viktoria Plzeň, ale kvůli přetrženému zkříženému vazu v koleni se přestup neuskutečnil a Petr se bude léčit.

Tip experta: 0 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Motorlet na podzim v Sokolově vyhrál. Byl to úvod 3.ligy.Sokolov se potom začal zvedat s posledního místa se dostal na 14. místo. V posledním zápase přípravy remizoval 0:0 s Teplicemi B a z Prahy si poveze bod.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Králův Dvůr vyhrál v Benešově i na podzim a je favoritem i v tomto duelu. Oba týmy dělí 10. bodů. Cábelíci vyhrají i teď.

Tip experta: 0 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Pražské derby, které na podzim skončilo 1:1. Myslím si, že i tento duel skončí remízou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Náš krajský rival je v utkání mírným favoritem. Je možné že za B tým nastoupí někteří hráči z kádru A mužstva úspěšného kouče, který je veřejností nedoceněn Michala Bílka a já jako fanoušek Sparty ho mám moc rád. V Rakovnickém kádru proběhli personální změny zda povedou k lepším výsledkům je otázka. Když jsme tam hráli my, tak proti nám hrálo velmi dobré mužstvo, které se nám povedlo porazit. Proto je jejich poslední místo pro mě trochu překvapení. Myslím si, že doplatili na nevyrovnané výkony.

Tip experta: 2 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

Tabulkové předpoklady hovoří pro K. Vary i to že se jim závěr podzimu vydařil. Neprohráli poslední čtyři kola. Na podzim to byla plichta a ta může být i v tomto duelu. Hostouň má pouhé tři výhry a tři remízy a devět porážek což není dobrá vizitka.. Ale já tipuji dvojku pro K.Vary, které vyhrají 1:2. :-)

Tip experta: 1 29 - 14 - 57 %
Komentář experta:

Ve Štěchovicích se hraje na malém hřišti špatně. Jiskra Domažlice tam ztratila na podzim body remízu. Příbram B to je otázka jak na tom bude vzhledem k jejich A mužstvu, které je ve druhé lize až na desátém místě. Na podzim Příbram B porazila Povltavskou. Ta pokud to myslí se záchranou ČFL vážně nesmí doma ztrácet body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 5
2. Jakub Teršl 4
3. Pavel Chmelík 4
4. Jiří Pužman 3
5. Ladislav Beran 3
6. Tomáš Majerčík 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.