EXPERT TIP - 15.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 27.3.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Luboš Mlejnek

Dnešním expertem se stal Luboš Mlejnek. Hrával fotbal za Hrotovice, ale kvůli zranění a následné plastice křížového vazu v koleni s fotbalem minulý rok skončil a nyní trénuje v Hrotovicích starší žáky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Rouchovany už nejsou zdaleka tak silné, jako v sezónách minulých. Za mě to bude vyrovnané utkání se šťastným koncem pro Rouchovany.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Kouty pokud se chtějí zachránit, musí začít vítězit. Na Šebkovice to však stačit nebude. Domácí zvítězí větším brankovým rozdílem.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Domácím se doma daří. Na svém hřišti remizovali s Předínem a dokázali porazit Hrotovice. Radotice dokázali na podzim získat na hřištích soupeře 7 bodů. Čáslavice mají větší hráčskou kvalitu a v tomto utkání zvítězí.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Rapotice na podzim získali na domácím hřišti 16 bodů z 21 možných. V minulé sezoně utkání skončilo 4:3 pro Hrotovice, když Hrotovice daly vítězný gól až v 89 minutě. Co se týče přátelských utkání obou týmů, neviděl jsem ani jeden zápas, takže nevím jak na tom jsou herně. Rapotice hráli 2 přátelská utkání, Hrotovice přátelská utkání 4. Jak znám hrotovického trenéra Laštovičku, tak ten určitě mužstvo přes zimní pauzu skvěle fyzicky nachystal. Rapotice však doma příliš body neztrácí. Nabízí se otázka, jak se hrotovičtí vypořádají s terénem a malým hřištěm. Očekávám, že utkání skončí divokým výsledkem, například 3:5,2:4. Bude padat hodně gólů. Hosté z Hrotovic zvítězí, ale nebudou to mít vůbec jednoduché. Pro diváka dobrá pozvánka na sobotní utkání.

Tip experta: 0 0 - 43 - 57 %
Komentář experta:

Těžký těžký zápas. Okříšky jsou na 3 místě, co se týče tabulky domácích zápasů. Předín zase vede tabulku. Za mě vyrovnané utkání, které skončí remízou.

Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Ve Vratěníne se hraje všem týmům špatně. Několik favoritů už zde své body ztratilo. Přesto v tomto utkání věřím Budějovicím, které své utkání zvládnou.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Opatov porazil v sobotu v předehrávce Rouchovany vysoko 5:2. Hrálo se na umělé trávě. Třebenice jsou bohužel na padáka a musí začít vítězit, ale z Opatova si žádný bod neodvezou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Zima 5
2. Mateo Premar 5
3. Luboš Mlejnek 5
4. Michal Zikmund 5
5. Marek Hrůza 4
6. Venca Likeš 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.