EXPERT TIP - 1.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 31.10.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Ondřej Kroupa

Hráč Rožné

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 13 - 0 - 87 %
Komentář experta:

Měřín pro mě byl velice příjemným překvapením a podle mého zatím nejlepší tým na který jsme letos narazili. Mají mladý, rychlý a dobře organizovaný tým. Radostín mě herně zase tolik nepřesvědčil, proto si myslím že si Měřínská benfika odveze všechny 3 body. Výhra hostů.

Tip experta: 1 60 - 13 - 27 %
Komentář experta:

Další derby zápas náročný na tipování. Polnička k nám přijela s velkým množstvím absentujících hráčů, podle toho taky jejich hra vypadala. Stejný problémem byl sužovaný i Losenický tým, když jsme s ním hráli. I přes tabulkové postavení zde dám na domácí prostředí a zvolím výhru Velké Losenice. Výhra domácích.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Bohdalci evidentně prospěl přesun Sklenáře ze stopera na útočníka. Na úkor toho ovšem trpí defenziva, proto v zápasech Bohdalce padá spoustu gólů. Jimramov se po pádu z okresního přeboru trápí a myslím si, že na body v Bohdalci nedosáhne. Očekávám přestřelku, góly Sklenáře a výhru domácích.

Tip experta: 1 53 - 27 - 20 %
Komentář experta:

Derby bývá klasicky bez favorita. Pokud se Věchnov sleze v plném počtu a Onek začne konečně běhat, tak bude mít defenziva Ujčova co dělat. Jinak zdravím do Věchnova a přeju 3 body. Výhra domácích.

Tip experta: 2 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

I když v Počítkách budeme „tabulkový“ favorité, tak rozhodně očekávám těžký zápas. Uvidíme s jak silným týmem na nás Počítky vyrukují. Doufám, že se znovu prosadí Předek (Jirka Vyžrálek) a vezme si zpět korunu krále střelců. Výhra hostů.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Pohledec se u nás o víkendu snažil o kombinační fotbal, což se mu hlavně ve druhém poločase celkem dařilo. Křižanov B je pro mě kvůli chování některých jedinců velice nesympatickým týmem. V tomto zápase rozhodně budu fandit Pohledci a očekávám že se prosadí Šolc. Výhra domácích.

Tip experta: 0 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

Březí se letos nedaří, což je pravděpodobně způsobeno množstvím zraněných a absentujících. Rozhodně si ale nemyslím, že by měli hrát o sestup. Zkušenému týmu Hamerských kladivářů by nemuselo sedět velké hřiště. Jelikož jsou nám Hamry bodově blízko, tak budu doufat v jejich zaváhání, a proto volím překvapivou remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ladislav Trdy 3
2. Jiří Chlup 3
3. Radim Synek 2
4. Tomas Brazda 1
5. Martin Homola 1
6. Tomáš Sýkora 1
7. Tomáš Novotný 1
8. Petr Pinkava 1
9. Tomáš Pátek 1
10. Petr Sýkora 1
11. Big Bond 0
12. Miroslav Litochleb 0
13. Petr Nykodým 0
14. Jan Havránek 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.