EXPERT TIP - 12.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 31.10.2021

0

Expert tip pro 12. kolo Okresního přeboru obstaral Jiří Vlček ze Zlivi, který se stal hráčem 8. kola.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jiří Vlček

Jiří Vlček je stoperem Zlivi, který předvadí skvělé výkony a s týmem se drží na 2. místě Okresního přeboru. S fotbalem začínal v Koh-i-nooru České Budějovice (dnes Slavia ČB) odkud zamířil do Dynama České Budějovice,kde odehrál celou svou mládežnickou kariéru. Na vojně hrál za Duklu Tábor, odkud se vrátil zpět do Dynama, za který odehrál i ligový zápas. Následně zamířil na několikaleté zahraniční angažmá do Německa. Zahrál si také za Novou Ves-Brloh a Bavorovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Dobrá Voda je pro mne příjemným překvapením soutěže, jejich mladý kádr hraje velmi dobře a i v zápasech s těmi nejlepšími, byla více než vyrovnaným soupeřem. Římov uhrál v minulém kole cennou remízu se Žabovřesky a taky nehraje špatně, přesto si to tentokrát parta kolem matadora Dana Hostka pohlídá a vyhraje 3:1.

Tip experta: 1 82 - 9 - 9 %
Komentář experta:

Jednoznačně šlágr kola, bohužel se ho kvůli zranění nezúčastním :(. Setkají se dva týmy, kteří se dobře znají nejenom ze hřišti, ale i mimo něj…bude to takový „přátelský až bratrovražedný zápas“. Na jedné straně rychlostně, technicky a velmi dobře hrající Zlivští mladíci Trnka, Hanousek, Kučera atd., na druhé straně zkušení Srubecčtí „chodci“ Hanzal, Hanousek, Kalina atd. s výborným brankářem Smejkalem. Bude to vyrovnaný zápas, který skončí jednoznačným vítězstvím Zlivi 6:1. Branky: Slavík 2, Hanousek, Kučera, Trnka, BOUBAL – Hanzal

Tip experta: 2 27 - 9 - 64 %
Komentář experta:

Zde je otázkou, jak se obě mužstva v sobotu sejdou? N. Hrady zda vůbec a Jankovu kdo pomůže z prvního mužstva, které hraje až v neděli. Je to zápas týmů ze spodku tabulky, kde si bude každý myslet na vítězství, zápas skončí výhrou hostů 1:3.

Tip experta: 1 64 - 9 - 27 %
Komentář experta:

Nechci opakovat ostatní, ale i mne mile Žabovřesky překvapily, jejich výsledky už nejsou náhoda, musí se s nimi rozhodně počítat a hlavně mám radost, že v jejich středu hraje velmi dobře můj bývalý spolužák Tomáš Hála. V tomto zápase, přestože Rudolfov nemá špatný tým a jejich áčko hraje až v neděli, Žabovřesky vyhrají 4:2

Tip experta: 0 18 - 18 - 64 %
Komentář experta:

Zápas třetího s prvním, obě mužstva jedou na vítězné vlně, určitě jeden se zápasů kola. Borovany jsou doma silný, Borek dostává málo gólů a minule se štěstím porazil dobře hrající D. Vodu. V Borovanech již tolik štěstí mít nebudou a zápas skončí remízou 2:2.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Hluboká rozhodně nemá špatné mužstvo a v minulém kole u nás ve Zlivi odehrála dobrý zápas, branky dostala až v posledních dvaceti minutách. Úsilné jediné dvě svoje vítězství získala proti „B“ týmům, přesto tentokrát rozhodne domácí prostředí a Hluboká vyhraje 2:0.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Na jedné straně dobře hrající Lokáda, na druhé poslední Olešník, který v minulém kole vysoko porazil Nové Hrady. V zápasech obou týmů padá hodně gólů a i tentokrát jich padne hodně, body nakonec zůstanou ve Vrbně, Lokotka vyhraje 5:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Kudlacek 6
2. Radek Horejš 5
3. Jiří Tomášek st. 5
4. Miroslav Tušl 5
5. Radek Kolouch 4
6. Tomáš Bürger 4
7. Daniel Šťastný 4
8. Martin Škaroupka 3
9. Jiří Vondrka 3
10. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.