EXPERT TIP - 12.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 30.10.2021

0

Expertem 12. kola je Míra Daněk z Dolního Žandova!

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Miroslav Daněk

Míra je dlouholetým hráčem a také kapitánem Dolního Žandova. V klubu plní také mnoho dalších funkcí, což bylo také mimo jiné tématem nedávného rozhovoru. Dolní Žandov v posledním utkání po skvělém výkonu porazil Chyši a stoupá tabulkou vzhůru. Jak dopadne následující utkání?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Chyše v minulém kole poprvé prohrála, doma to ale bude jiná písnička. Na domácím hřišti jsou velmi silní, Plesná sice dává poměrně hodně branek, ale ještě mnohem víc jich inkasuje. Čekám zápas s hodně góly, prosadí se oba týmy, ale všechny body zůstanou jistě doma.

Tip experta: 0 30 - 20 - 50 %
Komentář experta:

Pro mě asi nejtěžší zápas na tipování v tomdle kole. Vím že Aš doma umí zahrát dobře a obrat o body kohokoliv. To stejné ale platí i o Poříčí. Ačko Poříčí navíc hraje hned po zápase béčka, těžko tak předpovídat zda jim někdo pomůže. Zápas podle mě přinese vyrovnaný fotbal, pár branek a nakonec nerozhodný výsledek

Tip experta: 2 10 - 10 - 80 %
Komentář experta:

Jsme si naprosto vědomi, že nás čeká velice těžký zápas. Hranice letos získali 15 bodů, všechny doma. Vyhrát tam dokázal pouze Sokolov. Jejich tým známe dobře, víme, které hráče je třeba pohlídat a věřím, že to zvládneme. Určitě to nebude snadné, ani jednoznačné, ale získáme tři body!

Tip experta: 2 10 - 0 - 90 %
Komentář experta:

Křižovatce to letos nejde a nezmění se to ani po 12-tém kole. Lipová se sice né vždycky optimálně sejde, ale jsem pevně přesvědčen o tom, že i přes nějaké absence si musí s posledním týmem tabulky poradit.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Bukovany jsou na svém hřišti nepříjemní, hrají tvrdý fotbal, který občas dost bolí. Hazlov si určitě bude na body věřit, a sám bych jim nějaký bodový zisk přál, ale myslím si, že nakonec odjedou s prázdnou.

Tip experta: 0 10 - 20 - 70 %
Komentář experta:

U domácích hrozně záleží na tom, jak se sejdou. Když jsou v plné sestavě, doma můžou udolat kohokoliv. Tady zkusím trochu zariskovat. Budu věřit, že si domácí dokáží uhlídat klíčového hráče Habartova (Houdka) a doma vybojují cenný bod proti favoritovi.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Ačkoliv tento zápas vypadá jednoznačně, Sedlec na svém hřišti ještě neprohrál! A svou kůži nedá lacino ani tentokrát. Nicméně pokud chce Sokolov jít v klidu za postupem, musí tento duel zvládnout. Očekávám velký boj. Domácí budou do posledních minut bojovat o výsledek, ale všechny body nakonec pocestují do Sokolova.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Klik 6
2. Lukáš Balada 5
3. Dominik Fülöp 5
4. Petr Chovánek 5
5. Daniel Draksl 5
6. Karel Chovánek 5
7. Ivan Utěkal 4
8. Ladislav Juhás 3
9. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.