EXPERT TIP - 13.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 24.10.2021

0

Expertem pro 13. kolo OP Pelhřimov je Patrik Macháček z Kamenice nad Lipou.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Patrik Macháček

Záložník a hrající trenér týmu Slovan Kamenice nad Lipou B, který se momentálně nachází na 5. místě tabulky a v uplynulém kole si připsal cenné vítězství na půdě Lukavce. Jestli bude Patrik v tipování úspěšný se dozvíme nadcházející víkend!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Hosté se zvedli ke konci podzimu jak herně tak i výsledkově. Tentokrát to ale podle mě na body stačit nebude. Jiřice jsou na domácím hřišti nebezpečným soupeřem pro každého. Tři body zůstanou doma.

Tip experta: 2 22 - 0 - 78 %
Komentář experta:

Hosté mají letos solidní výsledky. Opřít se mohou především o defenzivní činnost. Naopak Pacov hodně inkasuje a navíc jim prý schází pár hráčů ve chlapech. Hosté dají pár branek a odvezou si výhru.

Tip experta: 0 0 - 33 - 67 %
Komentář experta:

Střetnou se týmy, které hrají dobrý fotbal. Speřice hrají kombinační fotbal. Hostům se letos hodně daří a právem. Hrají rychlý přímočarý fotbal. Nic jednoduchého na tip, hlavně jestli pomůže domácímu týmu někdo z áčka. Zkusím tipnout plichtu.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Počátky jsou letos v těžké krizi. Snad se to tam dá nějak do kupy do budoucna. My nemůžeme chtít nic jiného než tři body. Věřím, že předvedeme fanouškům i nějaké pěkné akce.

Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

Domácí vždycky uměli potrápit favorita a nejednoho i obrat o body. Tomáš Obranec bude chtít přidat opět nějakou tu branku. Domácím to ale stačit nebude. Hosté jsou letos ve formě a kvalitou kádru patří do vyšší soutěže. I teď si odvezou tři body.

Tip experta: 1 45 - 33 - 22 %
Komentář experta:

Domácí se letos trápí a ani na domácím hřišti body nesbírají. Dvanáct vstřelených branek je opravdu málo. Hosté letos postupně body získávají, ale asi jim bude chybět Dominik Rážek, jenž byl letos střeleckou jistotou. Bude záležet jak se týmy sejdou. Těžký zápas na tipování, takže zkusím výhru domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Nápravník 4
2. Patrik Macháček 4
3. Libor Chadim 4
4. Martin Duba 3
5. Jan Ira 3
6. David Pastor 2
7. Radek Hruška 2
8. David Pytlík 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.