EXPERT TIP - 9.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 10.10.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Dolejší

Obránce FK Stará Hlína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 48 - 33 - 19 %
Komentář experta:

Tento zápas je souboj dvou týmů ze spodku tabulky. Áčko Včelnice hraje až v neděli, tak přijedou do Chlumu posilněni o některé hráče. Chlum doma určitě nedá nic zadarmo a každý bod má pro oba celky cenu zlata. Myslím si, že zápas skončí remízou.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Popelínu se letos zatím vůbec nedaří a je na posledním místě s pouhými třemi body. Slavonice jsou pro mě největším favoritem soutěže. Všichni, ale víme, že zrovna tyhle zápasy pro velké favority zápasů bývají velice zrádné. Domácí jim určitě nedají nic zadarmo, ale i přesto tipuji výhru hostů.

Tip experta: 1 86 - 9 - 5 %
Komentář experta:

Novosedly v minulém vyrovnaném zápase prohráli gólem v závěru zápasu na hřišti Stráže a určitě budou chtít tuto porážku na domácím hřišti odčinit. Jejich soupeř Suchdol se nachází na 5. místě v tabulce a po minulé domácí výhře může jet ven s klidnou hlavou, že můžou jen získat. I přesto si myslím, že domácí na domácím hřišti budou praktikovat svůj fotbal a diktovat tempo zápasu. Tady zůstanou všechny body doma.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Po našem vítězství v Lásenice 1:0 kde jsme moc fotbalové krásy nepředvedli a spíš zápas ubojovali k cenné výhře, nás čeká doma Bystřické béčko. Doufám, že na našem hřišti konečně budeme hrát kombinační fotbal. Věřím v to, že uděláme naším fanouškům hezkou neděli a po kvalitním výkonu vyhrajeme a připíšeme si další tři body do vyrovnané tabulky, i když to určitě nebude nic jednoduchého.

Tip experta: 0 10 - 14 - 76 %
Komentář experta:

Tady nás čeká souboj dvou týmů co vyznávají bojovný styl fotbalu a určitě si na hřišti nenechají ani metr volného prostoru. Domácí budou určitě chtít doma potvrdit tři body z venku a Strmilov naopak odčinit domácí porážku s Kunžakem. Strmilov se dokonce drží i v popředí soutěže. Tady očekávám opravdu těžký boj na těžkém terénu, který oba celky čeká. Vidím to na dělbu bodů, se kterou by mohly být oba celky spokojený.

Tip experta: 1 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Tak na tenhle zápas se hned po našem utkání těším nejvíc. A možná ho ,,poctím“ svou návštěvou. Peč měla výborný vstup do soutěže, když po 4 jejich odehraných kolech měla 10 bodů. Teď ale z posledních dvou kol má remízu z Novosedel a vysokou porážku s favoritem soutěže Slavonic. To Stráž je pravý opak a z posledních dvou zápasů má 6 bodů po výhře v Chlumu a v minulém kole porazila doma těžké Novosedly. Jejich zápas jsem bohužel ještě letos neviděl, ale kluci od nás říkali, že posílili a musí se s nimi počítat. Klidně by mohli hrát o ty nejlepší místa v tabulce. Tak co nám tenhle zápas přinese? Peč doma vyhraje a naladí se na vítěznou vlnu zase a nebo si Stráž připíše třetí vítězství v řadě…za mě to Peč doma zvládne a Stráž porazí v zajímavém zápase.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Lásenice ač je až na předposledním místě tabulky, tak jediný zápas prohrála o víc než jeden gól. Zápasy se snaží urvat bojovnými výkony což jí zatím moc úspěchu nepřineslo. Kunžak se doma určitě sejde v nejšílenější sestavě a po dobrých výsledcích v posledních zápasech doma nezaváhá a připíše si další body do vyrovnané tabulky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Rešl 6
2. Martin Skoumal 6
3. Jiří Nohava 6
4. Martin Zvára 6
5. Ondřej Hes 6
6. Jan Paluška 6
7. Kvity Hledík 5
8. Vladimir Stanik 5
9. Nicol Erhartová 5
10. Ivet Nohavová 5
11. Lubomír Musil 5
12. Pavel Fryš 5
13. Filip Ouška 5
14. roman poborsky 5
15. Radek Bašta 5
16. Radek Devera 4
17. Pavel Heger 4
18. Martin Podsclan 4
19. Marek Běhoun 4
20. Ondřej Přibyl 3
21. Filip Rácik 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.