EXPERT TIP - 2.kolo Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 3.9.2016

1

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Frantisek Zaba

Tipy se stále množí a oblíbenost tipování stále vzrůstá, proto jsme pro Vás opět vybrali tipy jednoho z tipujících, jehož předpovědi Vám prozradíme ještě dříve, než budou zápasy odehrány. Představíme Vám favority podle tipéra Františka Žáby a na závěr Vám ještě doporučíme některé zápasy. Krásno, Lomnice i Chodovská by měly být podle Františka stoprocentní, kdežto první Rychnov by s Chodovem měl ztratit první body. Jasným šlágrem kola by měl být zápas Rychnova v Chodově, diváci si z něj určitě budou odnášet zajímavý zážitek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Frantisek Zaba 3
2. roman nedbal 3
3. Jan Husák 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2016 14:27
Chtel bych jen dodat ze zajimave utkani bude Chodov s mancaften ktery zatim este neproohral a tak vede tabulku ano je to Dolni Rychnov , zatim neporazen. Je pravda ze dolbi Rychnov jeste neprohral ani jeden ze tri zapasu. Ale ani v jednom sve soupere neprehral. Proto si myslim ze tentokrat sve body strati. Ale uvidiime .