EXPERT TIP - 10.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 3.10.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Pro následující kolo jsme oslovili hrajícího trenéra Chotíkova, Petra Kučeru.




Petr Kučera

Petr Kučera má za sebou mládež ve Viktorii Plzeň a následně štace po klubech hrající krajské, případně divizní soutěže. Podíval se fotbalově i do Německa, ale posledních pět let je věrný Chotíkovu, kde se rozhodl předávat své fotbalové zkušenosti. A nejen ty fotbalové. Mnohem více se proslavil ve světě futsalu, kde střílel góly za plzeňský celek a taky jej trenérsky vedl v první lize. Jak ale vidí výsledky nadcházejícího kola?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 95 - 0 - 5 %
Komentář experta:

Tady to bude jednoznačná záležitost. V Tlumačově, tam se blbě hraje. I když bych přál hostům nějaký bod, tak je domácí svojí ,,speciální taktikou,, jednoznačně porazí.

Tip experta: 1 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Zápas o 6 bodů. Koukatelný zápas to asi moc nebude, čekám, že se bude i červenat, ale domácí mají nové pěkné dresy, nové kvalitní míče a konečně se uzdravil i progresivní kouč Šimsa, a ten vymyslí vítěznou taktiku za tři body.

Tip experta: 0 67 - 19 - 14 %
Komentář experta:

Očekávám letošní klasické Nýrsko, budou prohrávat, hádat se, hrát tužku, ale nakonec to bude zachraňovat gólový otloukánek György T. (úsměv) Hosté kvalitu mají a pokud se sejde jejich útočné trio, tak to bude i hezký fotbal... Bude to remíza a na pecky vyhrají domácí, protože mají v kabině pozitivní auru.

Tip experta: 2 24 - 5 - 71 %
Komentář experta:

Ač se to tabulkově nezdá, tak očekávám velmi těžký zápas, půlku základní sestavy Stříbra bych klidně do Chotíkova bral, opravdu kvalitní fotbalisti. Jen nechápu co se tam děje, že jsou tak nízko. My budeme hrát to svoje, dozadu chaos dopředu panika a snad nám to přinese výhru. Škoda, že fotbal bude plakat na té malé umělce.

Tip experta: 2 48 - 19 - 33 %
Komentář experta:

Každá série jednou skončí a Nepál už nahrál bodů dost. Svoji kvalitou nedosahují fotbalovosti Vejprnic. Pokud se hosté nenechají otrávit důrazem a bojovností domácích, což mají fakt parádní a pohlídají to torpédo Knappa v útoku, tak věřím, že vyhrají.

Tip experta: 0 5 - 10 - 85 %
Komentář experta:

Zkusím překvápko. Javor se vystřílel v minulém kole a jeho góly budou hostům chybět. Ač budou dobře připravení, někdy ztratit taky musí. Bříza je nebezpečný tým, plná zajímavých individualit, ambiciózní kouč. Remíza 2:2 a jelikož kouč domácích Aleš nesnáší pecky, tak bod navíc půjde za Javorem...

Tip experta: 0 52 - 29 - 19 %
Komentář experta:

Nesympatický tým proti sympatickému. Sympatický trenér proti sympatickému. Záleží v jaké sestavě přijedou hosté k zápasu, jelikož to nevím, tak těžké tipovat. Domácím bude ale chybět ještě také dost raněných, ti se zázračně uzdraví až na příští týden, kdy se koná derby s Chotíkovem. To si nechce nechat nikdo ujít. Takže přeju sympaťákům. Remíza a druhý bod snad do Radnic.

Tip experta: 1 59 - 14 - 27 %
Komentář experta:

Tady to bude asi pohodový fotbal, kde si nikdo nebude chtít moc ublížit ani zbytečně moc zaběhat. Domácí mi minulý týden zklamali, Zruč sama sebe zklamává letos asi ob týden. Zvítězí domácí prostředí, ale jestli přijede Knaky, tak to může být nakonec klidně i obráceně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. petr loukota 6
2. Ladislav Beran 6
3. Jakub Teršl 6
4. Vladislav Purma 6
5. marek kracmer 6
6. Jirka Šindelář 5
7. Michal Kořenek 5
8. Lucie Sedláčková 5
9. Tomáš Majerčík 5
10. Michal Krč 5
11. Jiří Šindelář 5
12. Daniel Kořenek 4
13. Jakub Volák 4
14. Petr Mlnařík 4
15. Jan Němec 4
16. Pavel Chmelík 4
17. Josef Hrach 3
18. Martin Žemlička 3
19. Vladislav Fiala 3
20. Radek Hruška 3
21. Pavel Holobradý 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.