EXPERT TIP - 5.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 11.9.2021

0

Expertem pro 5. kolo 1.B třídy je Nicolas Tůma.

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Nicolas Tůma

Nico je velkým fotbalovým nadšencem a velice kvalitním fotbalistou v řadách Lipové. Ta se o víkendu představí na domácím hřišti, kde bude hostit Sokolov, což určitě nebude snadný soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady je to asi naprosto jasné. Klukům z Mariánek přeji, aby uhráli dobrý výsledek, každopádně si myslím, že se jim to na půdě Chyše nepodaří. Chyše je takový specifický tým, nikomu se tam nechce a doma jsou silní. Tipuji výhru domácích o 5 gólů.

Tip experta: 2 67 - 8 - 25 %
Komentář experta:

Podle mého názoru to bude vyrovnaný zápas, který rozhodne třeba jedna chyba. Domácí počítají nějaké ztráty včetně trenéra, hosté postrádají špílmachra Votrubu. Vidím to na těsnou výhru Plesné 1:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Na obrovském letišti v Hranicích se nehraje nikomu dobře a tentokrát to pocítí nováček ze Sedlece. Domácí mají ve svém středu několik šikovných hráčů jako například Starsiaka, nebo bratry Dorotoviče a tihle kluci dle mého názoru ten zápas také rozhodnou. Tipuji výhru domácích v poměru 4:2

Tip experta: 0 0 - 17 - 83 %
Komentář experta:

Tento zápas nebude dle mého názoru až tak jednoznačný jak se může na první pohled zdát. Hazlovští jsou posíleni o nového brankáře a trenéra v jedné osobě, navíc se jim po zranění vrátil kanonýr Jurky. Za Poříčí naopak pravidelně nastupují kvalitní hráči, například Vláďa Číž, který prošel divizí. Poříčí bude asi více na balonu, Hazlov ale neudolá a skončí to 2:2.

Tip experta: 2 0 - 8 - 92 %
Komentář experta:

Křižovatce přeji první body. Je to sympatický tým se super stadionem, ale tentokrát se to ještě bohužel nepodaří. Aši se povedlo v minulém kole výsledkově přetlačit v derby Hranice, je tedy psychicky posílená. Vidím to na 1:4 pro Aš.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Bukovany jsou pro mě černým koněm soutěže. Umí potrápit každého a také s každým prohrát. Pokud se jim povede pokrýt největší hrozbu Houdka, s formou se potkají klíčoví hráči jako gólman Balada, Hamouz, či bratři Psotové, nevidím důvod proč by to neměl tým Bukovan zvládnout. Můj tip - 2:1 pro domácí.

Tip experta: 1 33 - 8 - 59 %
Komentář experta:

Moc se mi tento zápas nechce komentovat. Nejde se ani nějak připravit na to, na koho si dát speciální pozor, protože nevíme kolik hráčů z A týmu si na nás vezmou. Vepředu ale stabilně prokazuje výborné výkony a super kopací techniku Martin Fojtík, který je i přes pomoc hráčů z A týmu nejlepším hráčem "béčka" Baníku. Nám jako již tradičně chybí nějací hráči, i tak se ale jdeme porvat o co nejlepší výsledek a věřím, že Sokolov těsně porazíme. Tipuji 3:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Daněk 5
2. Petr Chovánek 5
3. Jiří Klik 4
4. Lukáš Nýdl 4
5. Venca Likeš 4
6. Karel Chovánek 4
7. Vlastimil Svoboda 4
8. Dominik Fülöp 4
9. Petr Smáha 3
10. Daniel Draksl 3
11. Nicolas Tůma 2
12. Ivan Utěkal 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.