EXPERT TIP - 3.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022

Datum kola: 28.8.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Expertem pro 3. kolo 1.B třídy je Míra Daněk




Miroslav Daněk

Míra je kapitán Dolního Žandova a v případě potřeby také zastoupí roli trenéra. Je velkým fotbalovým nadšencem a i proto nám poskytl detailní analýzu, proč víkendové zápasy dopadnou přesně tak, jak on předpokládá. Co myslíte? Dopadnou?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 55 - 18 - 27 %
Komentář experta:

Oba týmy vstoupily do sezóny výborně. Utkání podle mě nemá jasného favorita, myslím si, že by mohlo padnout hodně gólů a tři body nakonec zůstanou doma. Aši nepomůže fakt, že v sobotu ráno bude muset cestovat takovou dálku.

Tip experta: 1 73 - 9 - 18 %
Komentář experta:

Sedlec má po návratu zatím nula bodů, ale výkony prý nebyli špatné. Navíc hráli dvakrát venku. Vítězství bych přál Lokádě, ale vím, že na venkovní zápasy se moc dobře neschází a domácí toho využijí a připíšou si první tři body po návratu na krajskou mapu.

Tip experta: 2 18 - 0 - 82 %
Komentář experta:

Hazlov jsem viděl v obou zápasech, proti Lipové vyhořeli, proti nám zahráli velmi dobře týmově a mohli se opřít o výborného golmana. Plesná naopak pro mě trochu překvapivě ani po dlouhé přesilovce neporazila Bukovany. Čekám vyrovnaný zápas, všechny body ale nakonec pocestují do Plesné.

Tip experta: 0 37 - 36 - 27 %
Komentář experta:

V Hranicích jsou utkání vždy nepříjemná, kluci tam jsou důrazní a mají rychlé útočníky. Hosté z Habartova naopak vždy měli parádní standartky. Viděl bych to na dělbu bodů

Tip experta: 2 9 - 9 - 82 %
Komentář experta:

Křižovatka vstoupila do sezóny opravdu špatně, a potřebují bodovat. Na jejich krásném hřišti se odehraje pohledné utkání a vyhraje větší fotbalovost v podání Poříčí.

Tip experta: 0 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Na zápas odjíždíme v roli outsiderů, což si myslím, že je pro nás dobře, tlak je na domácí straně. Lipová chce jednoznačně jít za postupem a zatím tomu výkony i výsledky odpovídají. Věřím, že i přes naši nepříznivou situaci bude první, kdo je obere o body. Je to přeci jen derby, a tam se může stát cokoli. Odvezeme si bod.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Bukovany proti nám sice prohráli o čtyři branky, přesto bych ale řekl že jejich herní projev nebyl špatný a to potvrdili i v Plesné. Sokolov si hned po prvních dvou kolech nakreslil na záda terč, a každý se proti nim bude chtít vytáhnout. Domácí určitě nedají svou kůži lacino, ale všechny body nakonec poputují do Sokolova, ale nečekal bych takový gólový rozdíl.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Nicolas Tůma 6
2. Dominik Fülöp 5
3. Karel Chovánek 4
4. Lukáš Nýdl 4
5. Daniel Draksl 4
6. Tadeáš Ščasný 4
7. Petr Chovánek 3
8. Venca Likeš 3
9. Jiří Klik 2
10. Tomáš Buřič 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.