EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 22.8.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Luboš Mlejnek

Dnešním expertem se stal Luboš Mlejnek. Hrával fotbal za Hrotovice, ale kvůli zranění a následné plastice křížového vazu v koleni s fotbalem minulý rok skončil a nyní trénuje v Hrotovicích starší žáky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 14 - 29 - 57 %
Komentář experta:

Jemnice v minulém kole překvapivě porazila Hrotovice. Co si budeme povídat, kdo na zápase byl, tak viděl že Hrotovice neproměnili abnormální množství šancí. Naopak Jemnice z minima vytěžila maximum. Ale na to se historie ptát nebude. Co se týče Koutů, tak ti dostali výprask v Rapoticích a dle mého v letošní sezóně budou hrát o přežití ve 3.třídě. V tomto utkání s přehledem zvítězí hosté z Jemnice.

Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Domácí musí zabrat, aby se odlepili z poslední příčky. Hosté z Rapotic zvítězili doma přesvědčivě nad Kouty B a věřím tomu, že zvítězí i v Třebenicích. Útočné duo Strašák, Němec se prosadí.

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Těžký zápas a těžko tipovatelný. Okříšky doma body neztrácí a Čáslavice zase vedou tabulku. Čáslavice v minulém kole prohrávali doma s Předínem již 0:3, přesto v 90 minutě vyrovnali na 3:3. Dle mého Okříšky budou posílení o několik hráčů áčka a v tomto utkání bohatém na góly zvítězí.

Tip experta: 2 13 - 0 - 87 %
Komentář experta:

Pyšel doma často boduje. Co se týče týmu Budejovic, tak tam v každém zápase záleží jak to poskládají. Vzhledem k tomu, že jejich áčko hraje v sobotu, tak několik hráčů béčko posílí. Za mě výhra Budějovic.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Radotice mají pouze bod a v tomto utkání zvítězí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady není o čem. Předín sice v minulém kole ztratil vedení 3:0 v Čáslavicich a nakonec bral jen bod za remízu 3:3, ale v tomto utkání zvítězí. Kvalita je na straně domácích.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Derby je tady. Poslední 2 vzájemná utkání skončila 1:2 a 2:1. Několik hráčů působilo v kádru obou soupeřů. Dle mého bude výsledek zase těsný. Věřím tomu, že kluci z Hrotovic hodí nepovedený zápas s Jemnickem za hlavu a utkání s Rouchovany zvládnou za 3 body. Ale jednoduché to rozhodně nebude

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Michal Zikmund 3
3. Luboš Mlejnek 3
4. Tomáš Novotný 3
5. Petr Zima 2
6. Mateo Premar 1
7. Marek Hrůza 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.