EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 22.8.2021

0

Expertem pro 4. kolo soutěže je Petr Venkrbec z Nové Cerekve.

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Venkrbec

Levonohý stoper týmu TJ Nová Cerekev se pokusí tipnout výsledky 4. kola soutěže, které se odehraje následující víkend. Jestli bude úspěšný se brzy přesvědčíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tento zápas bude zřejmě ve znamení zkušenost proti mládí. Já věřím ve vítězství domácích.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

V Hořepníku se nikdy nehraje snadno, ale zatím tento tým neodehrál jediný soutěžní utkání. Hosté mají za sebou těžké utkání s Božejovem, které zvládli a pro mě jsou jedním z největších adeptů na postup a zvládnou vyhrát i v Hořepníku.

Tip experta: 0 20 - 20 - 60 %
Komentář experta:

Zde to bude těžké tipovat. Domácí měli hrát vršek tabulky, ale první dva zápasy prohráli a jsou poslední, což je zatím jednoznačně zklamání. Čejov jsem dlouho neviděl hrát, takže v tomto utkání tipuji remízu.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Domácí minule padli u nás v Cerekvi, kde selhali především ve finální fázi, Božejov má podle všeho ambice hrát na vršku tabulky, ale minule prohrál důležitý zápas s Plačkovem, takže to bude vyrovnané utkání. Domácí však posílí o hráče z áčka a utkání zvládnou.

Tip experta: 1 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

Toto utkání bude velmi vyrovnané. S Želivem jsme odehráli první utkání v sezóně a hráli opravdu dobře. Budíkov hrával pro změnu vždycky důrazně, ale když si domácí pohlídají budíkovského Žáčka, urvou na krásném pažitu těsné vítězství.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Přijede nepříjemný soupeř. Když si vzpomenu na poslední zápasy, tak byli hodně běhaví. Naopak nás dosavadní zápasy zdobila velká bojovnost a navíc jsme úspěšně zvládli poslední zápas s Novým Rychnovem. V týmu panuje dobrá nálada a navíc se nám do střelecké formy vrátil kanonýr Kubánek a vrátilo se pár hráčů z dovolené nebo po zranění. Jako hráč domácích nemůžu tipovat jinak než výhru Nové Cerekve.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Dvořák 3
2. ondřej valek 2
3. Venca Likeš 2
4. Václav Krejčí 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.