EXPERT TIP - 2.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 22.8.2021

0

Porovnejte svůj odhad na výsledky víkendových zápasů s ostatními! O komentáře jsme tentokrát požádali semického záložníka Pavla Keclíka! Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Pavel Keclík

Pětadvacetiletý hráč FC AL-KO Semice, který se hned v prvním kole gólově prosadil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 19 - 31 - 50 %
Komentář experta:

S Netolicemi jsme zahájili novou sezonu a byl to divácky zajímavý zápas. Hráči Netolic se dostávali do vyložených šancí, které stejně jako my neproměňovali. Nám se nakonec podařilo prokletí prolomit a byli jsme po zápase šťastnější. Věřím však, že to Netoličtí hráči před svými fanoušky prolomí a Kuba Varyš vstřelí gól. Nová Ves to ale nedá zadarmo a bude zdatně vzdorovat. Proto je můj tip remíza.

Tip experta: 1 88 - 0 - 12 %
Komentář experta:

Čkyně se skvěle uvedla po postupu z B. třídy. Nicméně tento zápas pro ně bude větší prověrka. Horká půda u jednoho z favoritů soutěže bude nad síly hostů a tuším, že Roudné zvítězí. V brance Čkyně budu držet palce Kubovi Formánkovi, aby můj tip vyvrátil.

Tip experta: 2 28 - 12 - 60 %
Komentář experta:

V Prachaticích se nám daří a pokud se nemýlím, tak jsme odsud vždy odjížděli s nějakým bodovým ziskem. Věřím, že tomu tak bude i o víkendu a odvezeme všechny tři body, i přestože je těžké předvídat, kdo proti nám vyběhne. Koukal jsem, že je to hodně mladý tým, který je doplněný o zkušené hráče. Zkrátka do Prachatic jedeme pro výhru.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Úvodní výsledek Vimperka pro mě bylo obrovské překvapení a vlastně i takový šok. Minulou sezonu hráli nahoře a tolik obdržených branek jsem opravdu nečekal. Po takovém výsledku pojedou k dalšímu favoritovi soutěže a nevidím to na zisk bodů. Trhovky se budou chtít na svém novém pažitu před domácím publikem předvést, proto tipuji jedničku.

Tip experta: 1 50 - 18 - 32 %
Komentář experta:

Těžké utkání na tip. Planá hraje doma, Vodňany mají nového trenéra a úplně nevím, co od tohoto utkání očekávat. Vydřený bod Plané z Mirovic budou chtít potvrdit doma a to se jim povede. Nicméně si myslím, že to bude zajímavé utkání a na tři body se pěkně nadřou. Nevidím to ani na velkou přestřelku.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kapličtí mají obuté též střelecké kopačky. Asi se zeptám Jirky Divokého, v čem tam kluci kopou, protože bych potřeboval jejich kopačky... Mirovice jsou nováčkem soutěže, ale mají velmi zajímavý tým. V závěru utkání s Planou přišly o premiérové tři body, což je velká škoda. V tomhle utkání věřím Kaplici, protože budou ve větší psychické pohodě a hrají doma.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Pro mě velká neznámá. Myslím si, že se Velešín ještě toto kolo neoklepá z debaklu od nováčka Čkyně a všechny body zůstanou ve Strunkovicích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Plojhar 7
2. Ondřej Málek 7
3. Petr Ptáček 6
4. Roman Žurek st. 6
5. Lukáš Vintr 6
6. Michal Uhlík 6
7. Milan Haleš 5
8. Jiří Klik 5
9. Martin Bartizal 5
10. miroslav mottl 5
11. Ladislav Frčka 5
12. Jan Kališ 5
13. Martin Hlaváč 5
14. roman brousek 5
15. Miroslav Turek 5
16. Marek Lust 5
17. Jiří Tomášek st. 4
18. Martin Císařovský 4
19. Patrik Krull 4
20. Petr Kortus 4
21. Jan Děd 4
22. Ladislav Beran 4
23. Venca Likeš 4
24. Jiří Vondrka 4
25. Michal Hadáček 3
26. Václav Blahout 2
27. Ondřej Kadlec 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.