EXPERT TIP - 10.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 11.10.2020


0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lucie Peňázová

Důležitá součást heráleckého realizačního týmu Lucie Peňázová, která se stará v týmu o komunikaci s fanoušky nám zkusí natipovat desáte kolo. Zvítězí podle ní Herálec na hřišti silné Želetavy? Jak vidí derby mezi Vrchovinou a Svratkou? Bude slavit Moravec první výhru?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 15 - 15 - 70 %
Komentář experta:

Po nevýrazném úvodu soutěže se Počítky zvedly a míří do nejvyšších pater tabulky. Rapotice sice sbírají více bodů na domácím hřišti, přesto ale věřím hostům, kteří na mě udělali ve vzájemném zápase lepší fotbalový dojem.

Tip experta: 2 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Čeká nás těžká šichta, Želetava v čele s vynikajícím Simandlem má jednu z nejlepších ofenziv soutěže, ale věřím, že jsme schopni zapomenout na střelecké trápení z posledních dvou zápasů a dokážeme z horké půdy dovézt plný počet bodů.

Tip experta: 0 54 - 23 - 23 %
Komentář experta:

Tady to vidím na remízový zápas. Z Jemnice se vozí body těžko, i když se zatím domácím příliš nedaří. Budišovu dle mě nebude sedět menší hřiště a body se rozdělí.

Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Vrchovina je nejen pro mě jasným kandidátem na postup do kraje, takže do utkání bude vstupovat jako papírový favorit. Derby bývá nevyzpytatelné, ale Vrchovina na domácím hřišti dokráčí ke třem bodům a spraví si střeleckou chuť po minulém týdnu.

Tip experta: 1 62 - 15 - 23 %
Komentář experta:

Měřín si na domácím hřišti drží stoprocentní bilanci, svoji sílu ukázal i vedoucí Vrchovině, proto si myslím, že ve vyrovnaném zápase se přece jen budou radovat domácí.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Moravec zatím neokusil vítězství a myslím, že tomu tak bude i po následujícím víkendu. Kouty mají dobře zvládnuté brejkové situace a v útoku šikovného Coufala se zkušeným Neumannem, kteří určitě najdou recept na obranu hostů.

Tip experta: 2 42 - 25 - 33 %
Komentář experta:

Dukovany se mi ve vzájemném zápase líbily, měli jsme štěstí, že se střelecky trápily. Otázkou je, v jakém složení nastoupí domácí, kterým jsme body před dvěma týdny darovali a nenašli recept na běhavé mládí. Tipuji vítězství hostujícího celku o gól.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Jan Mašek 3
3. Tomáš Novotný 3
4. Tomáš Janů 3
5. Radek Hruška 3
6. Petr Jelínek 3
7. Tomáš Laš 2
8. Lukáš Jurnečka 2
9. richard kucera 2
10. jan bulant 2
11. Martin Mužátko 2
12. Vít Skryja 1
13. Tomáš Kilián 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.