EXPERT TIP - 8.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 11.10.2020


0

Dle čerstvého rozhodnutí o nařízení minimálně 14-ti denní fotbalové pauzy nás o víkendu čeká na čas i poslední kolo OP na Českobudějovicku. Tentokrát bychom "zápasem kola" mohli nazvat utkání 4. s 3. týmem, kde Srubec přivítá hráče Lokomotivy ČB "B". Do Temelínu proti místnímu "B" týmu vyrazí leader ze Zlivi a druhý Borek se pokusí odvézt další body z Borovan. Žabovřesky budou mít těžkou úlohu potvrdit první výhru v sezóně z minulého kola, protože budou vyjíždět do Dobré Vody. Předposlední Úsilné na domácím hřišti bude očekávat mužstvo Jankova "B". A v dalších dvou zápasech se utkají sousedé ze střední části tabulky, kterými jsou Rudolfov "B" s Novými Hrady a proti Hluboké "B" nastoupí Římov. Expertem kola bude Jiří TOMÁŠEK z Nových Hradů.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jiří TOMÁŠEK

Nové Hrady o víkendu podruhé v sezóně zvítězily a tento víkend mohou navázat dalšími body, protože je bude čekat souboj v Rudolfově "B", kterému se letos zatím taktéž příliš nedaří. Oslovili jsme tedy brankářskou jedničku hostujícího týmu Jiřího TOMÁŠKA a ten nám poskytl malý a vcelku vtipný rozbor nadcházejících zápasů :-)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 35 - 12 - 53 %
Komentář experta:

Nás vzal Jankov na solidní kolotoč, ale víme, jak to občas mívají béčka při výjezdech ven. Dávám sice dvojku, ale je dost možný, že to Úsilné zase aspoň uplichtí.

Tip experta: 1 64 - 24 - 12 %
Komentář experta:

Oba dva mančafty mají slušnou formu. Já nemám na výběr, než dát jedničku, jinak by mě můj kolega Mrkvička, fanatický to fanda Srubce, přetrhl jak hada. Navíc, kromě něj, mluví ve prospěch Srubce i jejich domácí prostředí.

Tip experta: 2 6 - 12 - 82 %
Komentář experta:

Borovany jsou hodně zajímavý tým. Bodů příliš nemají, jediné vítězství navíc z kontumace, ovšem není to tak, že by dostávaly nějaké rychty. S každým dokáží hrát vyrovnanou partii. Borek to však kromě zaváhání v Římově slušně kosí a i když se domácí možná budou cukat, tak všechny body si odvezou hosté.

Tip experta: 2 12 - 0 - 88 %
Komentář experta:

Poslední vs. První. Chtělo by se říct, že jednoznačná záležitost. Ale je to derbíčko. Dá se čekat, že se Olešník nabije posilami z áčka a bude chtít Zlivi, stejně jako minulý rok, pokazit její neporazitelnost. Zliv je ale snad ještě silnější než minulý rok a domácí přejedou.

Tip experta: 1 88 - 0 - 12 %
Komentář experta:

Na oba dva soupeře mám čerstvé vzpomínky a zatímco zápas s Hlubokou mě v děsu probouzí ze snu, tak zápas proti Římovu bylo takové příjemné začutání. Jasná jednička!

Tip experta: 2 52 - 24 - 24 %
Komentář experta:

Rudolfov je pro mě zakletá destinace. Tam jsem vyhrál naposledy snad někdy v žáčcích. Jen jdu po tom jejich chodníčku a už mám osypky. Ale je na čase to zlomit! Chce se mi sice dát kříž, ale mohl bych být obviněn ze sázkařského ovlivňování zápasu a tedy budu věřit sympatickým hostům.

Tip experta: 1 81 - 6 - 13 %
Komentář experta:

Papírové předpoklady mluví jasně a byl by naprostý nerozum, vsadit jinak než na domácí. Leda, že by Žáby vytáhly svůj tajný trumf v podobě Jirky Hüttnerů, to jediný by snad mohlo trošku zamíchat s kartami.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Kolouch 5
2. Luboš Formánek 5
3. Radek Horejš 4
4. David Eliáš 4
5. Martin Kudlacek 4
6. David Schneider 4
7. Venca Likeš 4
8. Petr Vazač 4
9. Ladislav Klimeš 4
10. Tomáš Kučera 3
11. Lukáš Janák 3
12. Martin Škaroupka 3
13. Jiří Vondrka 3
14. Jiří Tomášek st. 3
15. Rudolf Tábora 3
16. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.