EXPERT TIP - 6.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021

Datum kola: 10.10.2020


0

Expertem pro 6.kolo 1.B třídy je Nicolas Tůma z týmu TJ Sokol Lipová. Jak vidí výsledky dalšího kola? A jak je vidíš ty?

 




Nicolas Tůma

Nicolas Tůma je obávaný kanonýr a důležitý hráč v týmu TJ Sokol Lipová, v současné době je v B třídě druhým nejlepším střelcem, když má po sedmi utkáních 12 vstřelených branek, i přes to, že se Lipové výsledkově tolik nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Výkony Chyše jsou rozdílné doma a venku. Doma jsou ale velice nepříjemní a obzvláště týmy ze suterénu tabulky to tam mají vždy hodně těžké. Bude hodně záležet na tom, v jaké sestavě a s jakou taktikou přijede na stokilometrový výlet Hazlov a jak se vyspí "rychlonožka" Jurky, který by mohl dělat věkově starším zadákům Chyše problémy. I tak si ale myslím, že Chyše tento zápas zvládne a zvítězí 3:1.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tento zápas jednoznačně zvládne Habartov. Mariánky zdaleka nepřipomínají ten obávaný tým z minulé sezony, kdy byli schopni obrat kohokoliv o body. Problém budou mít zejména s Danem Houdkem, který uplatní dobrou levou nohu a vystřílí Habartovu vítězství. Habartov hraje sympaticky a body si myslím že jim budou přibývat. Zápas skončí 4:1.

Tip experta: 2 10 - 20 - 70 %
Komentář experta:

Zápasy v Hranicích jsou vždy nevyzpytatelné a to i když jsme v plné sestavě. Nám by se konečně měli vrátit alespoň 2 hráči z 8 na marodce, ale i to je pro nás hodně důležité. Myslím si, že tento zápas bude o tom, kdo udělá méně chyb a skončí o gól. V Hranicích (doufám) zvítězíme těsně - 1:2.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Aš oproti minulému roku předvádí daleko lepší výkony, je více organizovaná a hrají lepší fotbal. Béčko Chodova ale před týdnem ukradlo všechny body do té doby neporažené Plesné a to si myslím že je nakopne. Otázkou bude, jestli s Chodovákama dorazí i "áčkař" Ondra Frána, který může být rozhodujícím faktorem. I tak si ale myslím, že to doma Aš zvládne a vyhraje 2:1.

Tip experta: 2 0 - 10 - 90 %
Komentář experta:

Dvory se mi minulý týden v zápase s Křižovatkou moc nelíbily, ale tentokrát určitě zařadí dvojku. Trochu se u nich obávám, že neznalost soupeře a především středové a útočné řady domácích jim může trochu uškodit. Myslím si ale, že hráči jako Nerad, Šimků, Holcman, Prchal a další toto utkání zvládnou, protože mají zkušenosti a ty se v tomto utkání projeví. Myslím si, že to skončí 2:4 pro hosty.

Tip experta: 0 60 - 10 - 30 %
Komentář experta:

U Křižovatky půjde hodně o to, v jaké sestavě se sejdou. Viděl jsem je minulý týden ve Dvorech a hráli obětavě a celkem sympaticky dozadu. Tentokrát ale budou muset i útočit a myslím si, že doma dva góly dají. Bukovany ale nejsou špatný tým, minulý týden taky trápily favorita z Poříčí a líbí se mi na nich, že se jako jeden z mála týmů snaží hrát po zemi. Tipují tedy remízu 2:2, na penalty zvítězí domácí.

Tip experta: 1 70 - 20 - 10 %
Komentář experta:

Pro mě jasná záležitost, i když bych vítězství přál spíše hostům. Žandovu se již vrátilo pár hráčů, ale minulý týden s Lokádou mě moc nepřesvědčili. Domácí si vítězství pohlídají a v bláznivém utkání zvítězí 5:3.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Neumann 5
2. Petr Chovánek 4
3. Karel Chovánek 4
4. Daniel Draksl 4
5. Jiří Klik 4
6. Sebastián Linhart 4
7. Jan Husák 3
8. Miroslav Daněk 3
9. Venca Likeš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.