EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 14.8.2016

0

Expertem pro první kolo se stal Milan Veselý z Valče.




Milan Veselý

Kariéru“ jsem načal v žácích v Myslibořicích, kam jsme jezdili ještě se dvěma kamarády z vesnice, protože ve Valči v té době žádné mládežnické družstvo nebylo a od šestnácti let hraju za chlapi ve Valči kam mě dovedl můj již bohužel zesnulý kamarád František Chládek! Začal jsem na postu pravého záložníka. Byl jsem mladý, dravý, bojovný….Po vojně se mi bohužel přivodilo první zranění kolena. Po návratu jsem začal hrávat předstopera  a sem tam při zranění brankáře jsem zaskakoval v brance.  Po dalších operacích to vypadalo už na konec kariéry, ale furt mě to k fotbalu táhlo a vrátil jsem se i po plastice křížových vazů. Místo v obraně bylo už obsazeno tak jsem začal hrávat útočníka. Samozřejmě jsem zaskakoval na všech možných poslech když bylo potřeba . Prostě jsem vystřídal doslova všechny posty.

Jinak bych chtěl všem družstvům popřát úspěšnou sezónu, hlavně ať hráčům slouží zdavíčko (to je v tomto sportu nejdůležitější!!!), pevné nervy trenérům i divákům když se jejich "miláčkům" zrovna nebude dařit (úsměv) a ještě bych rád poprosil všechny hráče i trenéry ať se nebojí a hrají po celou sezónu v duchu fair play!!! Hlavně ti starší či "nadstandartní" hráči této soutěže by měli jít příkladem těm mladším.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 20 - 40 - 40 %
Komentář experta:

Takže v první řadě bych chtěl poznamenat, že první kolo nové sezóny se odhaduje velmi těžko. Člevěk nemá úplný přehled o soupeřích zda oslabili či naopak posílili svoje družstva, zda je někdo dlouhodoběji z opor týmu zraněný či náhodou ještě neplánuje nebo není na dovolené...U tohoto zápasu bych tentokrát tipoval čistou remízu. Domácí budou chtít určitě zapomenout na loňskou nepovedenou sezonu a tentokrát body z domácího hřiště nebudou rozdávat "zadarmo" jak tomu právě loni bývalo. Hosté budou určitě opět spoléhat na svého nejlepšího střelce Pavla Malého. Nutno říct, že jsem nevěřil, že jeden hráč může udělat v týmu tolik, ale v jeho případě je to 80% výkonu Koněšína. Takže pokud bude ve stejné formě jako v loňském ročníku tak si myslím, že se můžeme dočkat výsledku s větším množstvím branek.

Tip experta: 0 20 - 20 - 60 %
Komentář experta:

No vypadá to už asi blbě, ale opět bych v tomto zápase tipoval velmi vyrovnaný průběh a tím pádem "čistý kříž" (úsměv). Smrčáci se budou určitě chtít před domácími diváky vytáhnout a dokázat, že jejich postup ze IV. třídy nebyl náhodný. Rouchovany budou spoléhat na svého nejlepšího střelce Jardy Slabého a myslím, že na tom budou podobně jako v loňském roce, kdy hráli klidný střed tabulky.

Tip experta: 0 0 - 20 - 80 %
Komentář experta:

No tak opět je mým tipem remíza. Domácí hráči budou chtít po sestupu z okresu dokázat, že se tak stalo omylem a hlavně v domácím prostředí budou patřit k těm nejlepším. Hosté sice ještě neví kdo nastoupí na začátku sezóny v bráně, protože se dlouhodobá brankářská jednička Zdeněk Macek před sezonou v přípravném zápasu zranil a bude minimálně dvě úvodní kola chybět, ale i tak budou patřit v tomto ročníku k černým koňům soutěže podobně jako loni, kdy obsadili pěkné druhé místo. Podařilo se jim totiž získat dva mladé hráče z vyšších soutěží, kteří tak zvýší kvalitu celého týmu. Bude větší konkurence na lavičce a snad to povede k zlepšování všech mladých hráčů. Někteří si snad uvědomí, že nemusí mít místo v základní sestavě jisté a o to víc se budou snažit na trénincích i v zápasech přesvědčit trenéra o tom, že do základu patří. Naopak trenér musí vycítit i to, že pokud se někomu nedaří (mladým, ale i těm zkušenějším) tak má na lavičce dalších minimálně pět náhradníků, kteří jsou natěšení odevzdat v zápasech maximum! Pokud si vše sedne jak má tak budou mít soupeři s týmem z Valče velké problémy.

Tip experta: 0 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Další remízový zápas. Hrotovické béčko má ve svém kádru zkušeného forvarda Martina Horáka a ten pomale ale jistě vychovává šikovné mladé hráče, kteří se rok co rok pomale zlepšují. Myslím, že pokud odhodí ostych vůči starším hráčům soupeře tak by měli v tomto zápase minimálně bod uhrát. Hostující tým se mi svou hrou za poslední roky vůbec nezamlouvá a myslím, že i v této sezóně pokud výrazněji neposílili (či nezměnili styl) tak bude hrát v dolčí části tabulky.

Tip experta: 1 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Myslím, že v tomto zápasu zůstanou všechny tři body v domácím prostředí. Hosté mají v posledních letech problémy vždy svoje "bé" mužstvo poskládat a pokud se to nezlepšilo před sezonou doplněním kádru tak budou hrát opět ve spodní části tabulky. Domácí pro mě byly v loňském roce favority na postup, ale zklamali hlavně ve venkovních zápasech a nakonec z toho bylo až 5. místo v celkové tabulce. Uvidíme jak se jim bude dařit tentokrát....

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

V tomto zápasu konečně vidím jasného favorita a tím je pro mě družstvo Třebenic! Myslím, že hosté budou chtít napravit nepovedenou loňskou sezonu, kdy určitě pomýšleli na postup, ale nakonec skončili "až" na třetím místě v tabulce za postupujícím Mohelnem a rivalem z Valče. Domácí jsou hodně nečitelní, protože umí vyhrávat vysokým rozdílem, ale další kolo jsou schopni i vysokým rodílem prohrát....Myslím, že bude platit, že v jejich zápasech bude padat opět hodně branek, ale většinou to bude do jejich síťě.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Vejvoda 2
2. Daniel Procházka 2
3. Radek Vodička 1
4. Ondra Kopuletý 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.