EXPERT TIP - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 4.10.2020

0

Šlágrem víkendového 7. kolo OP na Českobudějovicku bude rozhodně vzájemný zápas dvou týmů z předních příček, kde se o body utkají Borek s Dobrou Vodou. Vedoucí tým ze Zlivi přivítá na svém hřišti Úsilné, které stále ještě na podzim nezvítězilo. Další zajímavý zápas sehraje na svém hřišti Srubec, který vyzve nejlepší obranu přeboru z Hluboké "B". Rezervní celky se potkají na hřišti v Dubném, kde Jankov vyzve Rudolfov. Rezerva Lokomotivy ČB bude na domácím hřišti usilovat o plný počet bodů proti Borovanům a další celek "B" týmu z Olešníku zajíždí na hřiště do Žabovřesk, což bude souboj posledního celku s předposledním. V posledním utkání tohoto kola zkusí ukončit sérii vysokých porážek Nové Hrady proti celku z Římova. Na zápasy tentokrát odborným okem koukne René JANOUŠEK z mužstva Srubce.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




René JANOUŠEK

Expertem kola bude tentokrát ofenzivní hráč s ligovými zkušenostmi René JANOUŠEK, jenž občas stále ještě obléká dres mužstva  TJ Slavoj Srubec. Jeden z důležitých článků srubecké sestavy oznámil pomalu blížící se konec hráčské kariéry, ale ještě předtím si pro nás vzal na rozbor blížící se 7. kolo OP. Doplním, že i letošní podzimní statistiky Reného jsou výborné, když ve 2 zápasech si připsal 2 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Dobrá Voda doma ztratila a zajíždí na hřiště aspiranta na postup. Ale nemají na Borku co ztratit a to jim bude opět vyhovovat. Zkusím remízu.

Tip experta: 0 50 - 29 - 21 %
Komentář experta:

Římov nemá vůbec špatné mužstvo a na Hradech to bude boj. Domácí, když mají den, tak dokáží potrápit kohokoliv, ale poslední dvě kola se jim vůbec nevydařily. Dám také remízu.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Obě mužstva budou hrát otevřený fotbal a čekám gólové hody. O jeden ale vyhrají domácí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zliv si tenhle zápas nenechá vzít žádné body a doma zvítězí.

Tip experta: 0 50 - 36 - 14 %
Komentář experta:

Tohle je vždycky dobrej fotbal, protože Hloubka je fotbalová a snaží se hrát útočně.. co jí to soupeř dovolí. Rádi bychom 3 body, ale může to být kříž. Tip: remíza

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Lokotka má šikovné kluky a jsem zvědav, jak si poradí v tomto zápase, protože přivezla nečekaně 3 body z D. Vody. Tip: výhra domácích

Tip experta: 0 72 - 21 - 7 %
Komentář experta:

Žaby nejsou úplně v dobrém rozpoložení a bodů moc nemají. Tenhle zápas bude o 6 bodů v suterénu tabulky a pískat bych ho teda nechtěl :-) Tip: Remíza

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 6
2. Luboš Formánek 6
3. Jiří Vondrka 6
4. Jiří Tomášek st. 6
5. Radek Kolouch 5
6. Martin Škaroupka 5
7. Martin Kudlacek 4
8. David Eliáš 4
9. David Schneider 4
10. Ladislav Beran 4
11. Radek Horejš 4
12. Petr Vazač 4
13. Tomáš Kučera 4
14. jan bulant 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.