EXPERT TIP - 5.kolo Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021

Datum kola: 3.10.2020

0

Expertem pro 5. kolo 1.A třídy je Vladislav Remža! Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Vladislav "Tevez" Remža

Remža je trenérem B týmu Hvězdy Cheb, celku, který je po šesti utkáních s 11 body na pátém místě. V příštím utkání je čeká extrémně důležitý zápas v Citicích. Jak Tevez vidí tento, a zbývající utkání 5. kola 1.A třídy, se nyní můžete podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Trstěnice si jdou jasně za svým cílem a očekávám jasnou výhru domácích.

Tip experta: 2 58 - 25 - 17 %
Komentář experta:

Citice bývají na svém málem hřišti silné a velice nepříjemné. Bývá to u nich často o osobních soubojích. Já přesto věřím, že necháme na hřišti vše a připíšeme si další body do tabulky.

Tip experta: 0 58 - 42 - 0 %
Komentář experta:

Merklín mě v minulém kole u nás překvapil svým důrazem a vírou, že jsou schopni otočit jakýkoliv výsledek. Pile se zase moc v posledních kolech nedaří a bude to chtít napravit. Věřím, že to bude velice vyrovnaný zápas o kterém rozhodnou až penalty.

Tip experta: 2 17 - 25 - 58 %
Komentář experta:

V minulém kole Krasličtí vyfasovali nepopulárního bůra a nebudou chtít ponechat nic náhodě. Očekávám jejich jasnou výhru.

Tip experta: 0 25 - 8 - 67 %
Komentář experta:

Kynšperk namlsán třemi body v derby se Skalnou pojede do Ostrova pro nějaké body. Domácí jsou ale na svém trávníku silní a očekávám plichtu po devadesáti minutách. Penalty ty už budou loterie, ale myslím, že druhý bod uzmou domácí.

Tip experta: 1 58 - 0 - 42 %
Komentář experta:

Skalná na domácí půdě bývá hodně nepříjemná, ale Role umí mnohdy překvapit. Bude také záležet, v jakém složení Skalná v sobotu vyběhne na trávník. I přesto si myslím, že body by měly zůstat doma.

Tip experta: 2 8 - 25 - 67 %
Komentář experta:

Zde vidím jasného favorita v podobě hostů. Áčko Březové hraje v neděli v Lounech, za to Mariánky hrají již v sobotu. Posílené béčko Mariánek zde vyválčí jasné tři body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 6
2. Jiří Klik 5
3. Karel Chovánek 5
4. Jan Husák 4
5. Tomáš Dočkal 4
6. Radek Hruška 3
7. Pavel Neumann 3
8. Jan Darjanin 3
9. Marek Tišl 2
10. Miroslav Peterka 2
11. Petr Chovánek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.