EXPERT TIP - 8.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 27.9.2020


0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Luboš Mlejnek

 Odmala hraji fotbal za Hrotovice. V přípravě na sezónu jsem si přetrhl křížový vaz v kolení. Nyní jsem po plastice křížového vazu a na trávníky se vrátím nejdřív v dubnu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 31 - 0 - 69 %
Komentář experta:

Šebkovice se pořád hledají. Zato Rapotice se díky výborné formě a třem výhrám v řadě posunuly do lepšího středu tabulky. V tomto utkání přijedou do Šebkovic jako favorit a zvítězí. Střelecky se prosadí útočná dvojka rapotického celku Němec a Strašák.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Rouchovany doma bezproblémů zvítězí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zápas dvou celků, které 4x v řadě prohrály. Hodně bude záležet, jestli Třebenice budou mít k dispozici útočné duo Ondráček, Furiš a streďák Bárta. Výše zmiňovaní pospolu několik zápasů nehrály a na výsledcích a především hře Třebenic je to znát. Posledních pár zápasů se oboum týmům nepovedlo a budou chtít vyhrát. Jelikož v Radoticích je mizerný terén a domácí jsou na něj zvyklí, tak to pro ně bude obrovské plus.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Tady není o čem. Okříšky mají formu a kvalitní kádr. Sice minulý týden ztratily 2 body za domácí remízu s Rouchovanama, ale jinak jsou stále v soutěži bez porážky. Budějky bodují především na domácím hřišti. Okříšky v tomto utkání zvítězí větším brankový rozdílem. Kanonýr Dokulil se v zápase prosadí.

Tip experta: 1 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

Výkony Jemnicka jsou jak na houpačce. Opatov minule konečně vyhrál a chtěl by se v tabulce posunout. Na kopcovitém hřišti ve Vratěníně však prohraje.

Tip experta: 2 7 - 21 - 72 %
Komentář experta:

Jednoznačně šlágr kola. Utká se první a druhý tým tabulky. Po minulém vysokém vítězství v Třebenicích nyní zajíždíme na horkou půdu do Předína. Ten si doma v minulém kole poradil se Šebkovicemi. Jelikož se jedná o zápas o první místo, tak se dá očekávat vysoká divácká návštěva. V kádrech obou týmů lze najít velice produktivní střelce. Na domácí straně je to prozatím nejlepší střelec soutěže 14ti gólový Šindelář a na hostující straně dva 8mi gólový střelci Votava a Mlejnek. Očekávám vyrovnané a útočné utkání, které bude o pár šancích a kdo je promění tak vyhraje. Hrát se bude nahoru, dolů. Brankáři se dle mého v bráně rozhodně nudit nebudou. Věřím, že si odvezeme 3 body.

Tip experta: 2 15 - 0 - 85 %
Komentář experta:

Čáslavice přijedou do Koutů v roli favorita a v tomto utkání zvítězí. Koutům to tento rok zase nejde a budou mít plné ruce práce se záchranou ve 3 třídě.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Zikmund 6
2. Tomáš Novotný 6
3. Marek Hrůza 6
4. Luboš Mlejnek 6
5. Marek Vařílek 5
6. Jan Virgl 5
7. Dominik Veleba 5
8. Petr Zima 5
9. Venca Likeš 4
10. Tomáš Kyzlink 4
11. Josef Holčapek 4
12. Mateo Premar 3
13. Josef Dvořák 1
14. jan bulant 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.