EXPERT TIP - 7.kolo Divize D, 2020-2021

Datum kola: 20.9.2020

0

Expertem 7. divizního kola je Lukáš Konrád ze Ždírce.

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Konrád

Brankář Lukáš Konrád v létě opustil Polnou a posílil Ždírec, který má na dohled čelo tabulky. Jak dopadne jeho zápas v Lanžhotě?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 45 - 11 - 44 %
Komentář experta:

Startu se moc poslední zápas nepovedl, Bíteš bude hrát během 6 dní třetí utkání, myslím že se na hostech podepíše únava a domácí Start odčiní venkovní porážku a zvítězí na domácím hřišti 2:1.

Tip experta: 2 56 - 22 - 22 %
Komentář experta:

Dude to válka od první minuty. Domácí do nás určitě budou bušit. Věřím, že dáme první gól a zápas ubojujeme a zvítězíme 0:1

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tasovice jsou doma silným týmem,. Říše se nenechází v ideálním rozpoložení, domácí budou slavit výhru 4:0

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zbrojovka mě zatím výsledkově moc nepřesvědčila. Hodně záleží, jestli budou posilněni hráči z A - týmu, ale očekávám že rozjetý Hodonín vyhraje i tak 2:0.

Tip experta: 2 45 - 22 - 33 %
Komentář experta:

Havlíčkův Brod oživil tým několika zajímavými přestupy. Tým hraje ve velké pohodě, ale narazí na nevyzpytatelnou Bystřici, která na domácím hřišti dokáže potrápit kohokoli, bude to vyrovnaný zápas se spoustou gólů a vítězným koncem pro Brod, který zvítězí 2:4

Tip experta: 2 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Utkají se týmy z odlišných pater tabulky, domácí zažívají velice úspěšný vstup do podzimní části, naopak Humpolci se vůbec nedaří. Humpolec v posledních dvou vzájemných zápasech Žďár porazil a umí na ně hrát. Tady čekám překvapení kola - 1:2 Humpolec vyhraje.

Tip experta: 1 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Břeclav se prezentuje důrazným a běhavým stylem. Polné to tam nebude vůbec sedět, navíc není v optimálním rozpoložení a dostávají spoustu branek. V tomto utkání to nebude jinak a domácí zvítězí 5:1

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Vařílek 4
2. Zdeněk Horák 4
3. Karel Pazderka 3
4. Venca Likeš 3
5. Petr Jelínek 3
6. Tomáš Karlík 3
7. Ladislav Beran 1
8. Michal Zikmund 1
9. jan bulant 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.