EXPERT TIP - 4.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 12.9.2020

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Bureš

Naším expertem se pro následující kolo stal záložník z týmu Sokol Hostouň. Opora a dlouholetý lídr Hostouňe se svým výkonem výrazně podílel na remíze, která následně vyústila v 2 body. Tomáš Bureš si v zápase připsal asistenci a svými nápady nadále zaměstnával obranu hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Rezerva divizního celku by měla doma bodovat. Rudná nečekaně podlehla v domácím prostředí Lubné, což umocnilo moje přesvědčení, že mladý tým Tatranu si na domácí půdě připíše první 4 body. Hodně bude záležet na výkonu jana Vrábíka.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Lány se zřejmě nedokáží vyrovnat s odchodem Balíka, který je táhl gólově a naopak Klobuky se po návratu staronového trenéra rozjely a hodlají v tom pokračovat. Bude to těsná výhra Klobuk.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Braškov si přivedl novou posilu a udržel pohdomadě starý kádr. Navíc pro ně bude výhodou domácí prostředí, ve kterém odehrají čtvrtý zápas v řadě. Ambiciózní rezerva hostouně ale také ještě neprohrála a tak očekávám vyrovnaný zápas, který rozhodnou pokutové kopy.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

I přes nepovedené dva zápasy na straně Zavidova by měli být favoritem zápasu. Očekávám však vyrovnaný zápas. Jelikož Jedomělice budou chtít na domácí půdě naplno bododvat. Rozhodnout by mohlo nazasení Korčáka.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Lubná se veze na vlně euforie, kterou by mohli utnout právě Vinařice. V domácím prostředí Lubná otevírá více svou hru, a to by právě mohlo vyhovovat Vinařickému stylu. Pokud hosty podrží posila Kohout měli by si odvézt 3 body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase není otázkou kdo, ale o kolik gólů. Slaný během vynucené pauzy dobře posílilo a je favoritem na postup v aktuálním ročníku. Přítočno se bude nacházet na opačném konci a zápas by tomu měl odpovídat.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Kladno by mohlo poprvé ztratit nějaké body. Pokud se jim podaří uhlídat Loděnického Herejta a vyvarovat se zbytečných chyb, bude k vidění pěkný zápas. Rozhodnou penalty.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.