EXPERT TIP - 1.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021

Datum kola: 5.9.2020

0

Expertem pro 1. kolo Karlovarské 1.B třídy je Jakub Kopřiva.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Kopřiva

Jakub je hráčem ambiciózního týmu Juvena Křižovatka. Kvůli zranění však nyní zastává roli asistenta trenéra a k tomu všemu spravuje fb stránky Fotbal v Karlovarském kraji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 18 - 0 - 82 %
Komentář experta:

Hodně těžký zápas. Oba celky jsem v této sezoně viděl a proto více věřím Plesné. S Václavem Panuškou budou mít domácí zadáci velké problémy. Plesná vyhraje 4:1.

Tip experta: 1 82 - 18 - 0 %
Komentář experta:

Aš bude doma hodně silná a myslím si, že sbírat body bude právě hlavně na svém stadionu. Habartov to je zatím velká mizérie, proto tipuji, že to domácí opět zvládnou a vyhrají 4:1

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

To je pro mě jednoznačný zápas. Lipová hraje v úvodu sezony skvěle, má plný počet bodů a naposledy rozdrtila Bukovany 10:0. Myslím si, že tentokrát to bude také na jednu branku. Lipová vyhraje 5:1

Tip experta: 0 37 - 27 - 36 %
Komentář experta:

Souboj dvou celků, které překvapivě nemají ani bod. Myslím si, že Chodov tentokrát využije některé hráče z áčka a to bude znát. Dolní Žandov byl pasován na největšího favorita a jeho výkony jsou zatím zklamáním. Čekám vyrovnaný duel, který skončí 2:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady podle mého není co řešit. Bukovany v posledním zápase vyfasovaly 10 branek a myslím si, že z Karlových Varů si také odvezou pořádný ranec. Dvory mají skvělý tým. Mají mladé hráče, ale zároveň řadu zkušených borců, kteří v této soutěži budou dominovat. Myslím si, že karlovarský celek vyhraje 6:1.

Tip experta: 2 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Chyše v minulém kole rozdrtila Lokomotivu a domácí hráči tak budou hodně na koni. Čeká nás tedy velmi těžký zápas, ale věřím, že to fotbalovostí urveme a odvezeme si všechny tři body. Tipuji tedy 3:1 pro Juvenu.

Tip experta: 1 55 - 27 - 18 %
Komentář experta:

V Hazlově se vždy hrálo špatně. Zápasy Hazlova jsou plné osobních soubojů a to nebude hráčům Poříčí vyhovovat. Domácí naváží na výhru s Žandovem a Poříčí porazí 2:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Sebastián Linhart 6
2. Martin Křížek 5
3. Venca Likeš 4
4. Filip Fuxa 4
5. Adam Vála 4
6. Petr Chovánek 4
7. Karel Chovánek 4
8. Jiří Klik 4
9. Marek Tišl 4
10. Jan Husák 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.