EXPERT TIP - 12.kolo Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021

Datum kola: 29.8.2020

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Filip Halapej

Člen realizačního týmu FK Nejdek. Dříve nadějný střední záložník mládežnických kategorií Baníku Sokolov či právě Nejdku. Jeho kariéru bohužel přibrzdilo a nakonec bohužel i ukončilo vážné zranění. Nadále ovšem má velký přehled na fotbalovém poli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Žlutice -lokotka 1:1 (2:1)p Ve Žluticích se bude hrát vyrovnaný zápas, který bude o jednom gólu. Nicméně myslím si, že po 90 minutách nebudeme znát vítěze a na penalty vyhrají domácí.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Vintířov -Hroznětín 4:2 Nováček krajského přeboru v tomto zápase potvrdí, že se s ním musí počítat v bojích o přední příčky tabulky a na domácím hřišti zvítězí. vyhrají.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Chodov- Slavia 3:2 Zde očekávám vyrovnaný zápas, kde budou rozhodovat maličkosti a chyby, kterých se mlaďasové v dresu Slavie dopustí víc.

Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

Nové Sedlo- Lomnice 5:2 Lomničtí to v Novém Sedle budou mít těžké, jelikož Sedlo bývá na domácím hřišti velmi nepříjemným soupeřem. Domácí vyhrají větším brankovým rozdílem.

Tip experta: 2 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Toužim - Františkovy Lázně 4:5 V tomto zápase očekávám spoustu gólů. Františkovy Lázně budou chtít odčinit prohru z minulého kola a v přestřelce vyhrají.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Královské Poříčí - Cheb 4:1 Poříčí minulý týden zvládlo těžký zápas na půdě Frantovek. Cheb doma na penalty porazil Žlutice. Věřím, že v tomto zápase si domácí dojdou hladce pro 3 body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Nejdek-Nová Role 5:1. Jako Nejdečák samozřejmě věřím domácím, kteří to na domácím hřišti umí. Nejdek potvrdí roli favorita vyhraje větším rozdílem. Nové Roli totiž mají co vracet, protože v přípravě odjeli poraženi.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 5
2. Jiří Klik 5
3. Jiří Pužman 4
4. Jan Husák 4
5. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.