EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 14.8.2016

1

Expertem  2. kola se stal Vít Havelka z Jívoví




Vít Havelka

Pětadvacetiletý obránce Jívoví. Celou svou fotbalovou kariéru zůstává věrný právě jívovskému Santusu. Po dlouhých sedmi letech si letos po postupu do nejvyšší žďárské soutěže zahraje s tímto týmem v Okresní přebor. 

SVRATKA - HAMRY, Tip 2

Hamry předvedly v prvním kole výborný výkon a z předpokládaného vyrovnaného utkání udělaly jasnou záležitost. Navíc poslední sezony se pravidelně rvou o postup a ta právě začnuvší nebude výjimkou. Svratka měla v minulém kole problémy se sestavou a je otázkou, jak a jestli vůbec se to po týdnu zlepší. Každopádně tak či tak to vidím na výhru hostí.

BORY - BOBROVÁ Tip 1

Oba soupeři v prvním kole těsně prohrály. Bory byly loni bronzové a měly jeden z nejlepších útoků soutěže. Před domácím publikem se poprvé v nové sezoně budou chtít předvést útočným výkonem, který je v minulé sezoně zdobil, a i když bude Bobrová vzdorovat, na body v tomto zápase nedosáhne.

JÍVOVÍ - KŘIŽANOV, Tip 1

Máme co napravovat, v minulém kole jsme dostali pěkný výprask od Bohdalova. Křižanov, podobně jako náš soupeř z prvního utkání, loni také dlouho figuroval v postupových počtech, ale první zápas v nové sezoně mu nevyšel tak, jak by si křižanovští představovali. Derby bude mít obrovský náboj především díky dlouholeté rivalitě obou týmů. Očekávám výbornou diváckou kulisu, která nás dotlačí k prvnímu vítězství v přeboru.

ROZSOCHY - BOHDALOV, Tip 2

Pokud Bohdalov předvede výkon jako v neděli proti nám, nebude mít s Rozsochami problém a odveze si všechny body. Bohdalovští jsou z domácích zápasů zvyklí na výborně připravený terén a krásné velké hřiště v Rozsochách jim tudíž bude hrát jedině do karet. Za hosty se prosadí Vojta Koukal.

NOVÁ VES B – OSOVÁ BÍTÝŠKA, Tip 1

Nová Ves by ráda zapomněla na ne moc podařenou loňskou sezonu a v prvním kole za tímto cílem vyrazila ráznou pětigólovou výhrou v souboji jediných rezervních týmů soutěže proti Bystřici, která ještě na jaře hrála v kraji. Na druhou stranu Bítýška si zapsala naprosto totožný výsledek proti Svratce. Přesto si však myslím, že na domácí půdě bude Nová Ves rozdávat body jen hodně výjimečně a když už, tak ne v tomto kole.

VÍR - RADOSTÍN, Tip 0

Tady očekávám vyrovnaný souboj. Radostín si minulý týden poradil se silnými Bory, Vír zase dokázal obrat o dva body Křižanov na jeho domácí půdě. Mírně bych favorizoval hosty, a kdyby se utkání hrálo v Radostíně, byli by pro mě jasným favoritem. Takhle to však, díky domácímu prostředí Víru, vidím na dělbu bodů.

BYSTŘICE B - POČÍTKY, Tip 1

Počítky patřily na jaře k nejlepším týmům a v tomto tažení zdá se pokračují i v nové sezoně když, sice šťastně, ale přeci jen vyloupily Bobrovou a připsaly si důležité body. Čeká je druhý zápas venku za sebou a Bystřice potřebuje napravit debakl z Nové Vsi. Zápas to bude vyrovnaný, ale Halámka a spol. na domácí stačit nebudou a ti těsně zvítězí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Večeřa 3
2. Jan Pohl 3
3. Miroslav Láznička 3
4. Big Bond 3
5. Fany Lahy 2
6. Michal Hájek 2
7. Roman Velín 2
8. Eduard Smejkal 2
9. Nikola Smolíková 2
10. Martin Homola 2
11. Jaroslav Stupka 2
12. Stanislav Krejčí 2
13. Petr Bajer 2
14. Mirek Ochrana 1
15. Alois Matějíček 1
16. Pavel Bartoněk 1
17. Zlatan Ibrahimovič 1
18. Marek Vařílek 1
19. Vojtěch Koukal 1
20. Petr Pinkava 1
21. David Kalvoda 1
22. František Šmerda 1
23. Karel Franta 1
24. Ondrej Mares 1
25. Martin Pokorný 1
26. Emil Šibor 1
27. Roman Havlíček 1
28. Pavel Mitáš 0
29. JAN VEČEŘA 0
30. Luděk Gál 0
31. Matyáš Procházka 0
32. Pavel Jelínek 0
33. Vít Havelka 0
34. Lukáš Broža 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 8. 2016 08:25
Hamry vyhraji rozdilem tridy trefise za hosty zednicek