EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 15.8.2020

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Kolařík Aleš

Aleš Kolařík působí v Rapoticích coby trenér mládeže, ale také se stará o technický chod klubu. Na okresním fotbalovém svazu Třebíč působí jako člen výkonného výboru a místopředseda komise mládeže. V poslední době se k nelibosti rapotických hráčů objevuje při zápasech béčka na lajně jako oddílový rozhodčí. I přesto, že se ve fotbalovém prostředí pohybuje ve funkcionářských a trenérských rolích se nepovažuje za experta a diví se, že jej stále někdo oslovuje s nabídkou tipovat utkání. Jeho tipy mu totiž většinou nevycházejí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Béčko Budějovic hraje technický a pohledný fotbal. Naopak domácí mají svou hru postavenou na bojovnosti a urputnosti. V Pyšelu se vždy hraje těžce, ale přesto věřím více hostům.

Tip experta: 1 57 - 14 - 29 %
Komentář experta:

Jemnicko v prvním kole schytalo nečekaný debakl v Hrotovicích. Naopak Radoticícm se start vydařil a doma porazily Kouty. Přesto si myslím, že v derby budou šťastnější domácí, a odčiní tak nezdar z předešlého kola.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Šebkovice čeká druhé domácí utkání a rozhodně by v něm chtěly napravit dojem z prvního kola, kdy podlehly kvalitním Rouchovanům vysoko 0:7. Šebkovice poznamenaly před sezónou odchody osmi hráčů. Naopak Hrotovicícm se podařilo po několika letech tým stabilizovat, což se projevilo už proti Jemnicku a myslím si, že si hosté formu udrží i v Šebkovicích a zvítězí

Tip experta: 2 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Rouchovany patří k favoritům soutěže, ale našemu béčku se na nádherném hřišti v Rouchovanech daří. Uvidíme, který z týmů se lépe vyrovná s netradičně brzkým výkopem zápasu. Vzhledem k síle Rouchovan musím být objektivní a nemohu tipovat dvojku jenom z toho důvodu, že jsem z Rapotic

Tip experta: 0 20 - 30 - 50 %
Komentář experta:

Další složitý zápas. Kouty jsou doma tradičně silné, ať už jde o áčko nebo béčko. Okříšky první kolo zvládly, když potvrdily roli favorita proti Pyšelu, ale v Koutech očekávám vyrovnanější zápas. Zkusím tipnout remízu.

Tip experta: 1 50 - 10 - 40 %
Komentář experta:

Vždy je těžké tipovat úvodní kola soutěže a navíc derby zápasy. Opatov má zkušené mužstva, které je schopné předvádět ofenzivní kombinační fotbal. Předín má kádr nabitý oschovanci, kteří hrají velmi fyzicky náročný styl. Myslím si ale, že zkušenosti Opatova rozhodnout a tři body zůstanou doma.

Tip experta: 1 60 - 10 - 30 %
Komentář experta:

V tomto utkání jsou pro mne favoritem domácí, kteří i v loňské sezóně spoléhali na domácí prostředí, kdy na svém pažitu prohrály pouze jednou. Naopak Třebenice vloni ze hřišť soupeřů dovezly jen čtyři body z pěti zápasů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 6
2. Tomáš Novotný 5
3. Jan Virgl 5
4. Marek Vařílek 4
5. Mateo Premar 4
6. Luboš Mlejnek 4
7. Petr Zima 3
8. Josef Holčapek 2
9. Jan Hobza 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.