EXPERT TIP - 22.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 18.6.2016

0

Je před námi poslední kolo III. třídy skupiny A a před závěrečnou dokopnou nás čekají poslední zápasy o body v ročníku 2015/2016.




Lukáš Dudek

Tradičně se Vás snažím informovat o zápasech této skupiny. Na konci každé části sezony si tipy beru na starosti sám a třeba jsem se už naučil odhadnout, jak který zápas dopadne. Nic jiného, než 100% úspěšnost neberu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 47 - 13 - 40 %
Komentář experta:

Mokré je na jaře druhým nejlepším týmem. V tabulce může v případě výhry atakovat druhé místo a já doufám, že se jim to na hřišti Chrášťan podaří.

Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Dívčice mají dobrý tým. Škoda, že se na podzim hodně dlouho trápily jinak mohly hrát o umístění mezi nejlepšími třemi. Doma s Pištínem se snad hráči sejdou před dokopnou v hojném počtu a připíší si tři body.

Tip experta: 1 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

V závěru soutěže se domácím nevyhnula zranění, která měla určitě vliv na zisk bodů v posledních zápasech. Doma se budou chtít rozloučit vítězně a nebude se opakovat situace z posledního domácího zápasu s Pištínem.

Tip experta: 1 80 - 7 - 13 %
Komentář experta:

Lipí v posledních kolech lepí sestavu, jak může. Naopak hosté z posledních čtyř zápasů, tři vyhráli. Budu věřit domácím hráčům, kteří se doufám, budou chtít rozloučit na domácí hřišti vítězně a oplatit Dubu podzimní porážku.

Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Tohle je oříšek. Ale na druhou stranu i tutovka. Nic jiného než výhru hostí nelze vsadit. Vypadá to, že disciplinárka dovolí odehrát Bukovsku B poslední zápas a nevyloučí ho ze soutěže. Mě osobně se to nelíbí, to co Bukovsko předvádělo na jaře, byla prostě ostuda.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Václav Welser 3
2. Viktor Karafiát 3
3. Patrik Dvořák 3
4. Libor Waldhauser 3
5. Pavel Pícha 3
6. Miroslav Šebesta 2
7. Josef Vomáčka 2
8. Petr Vazač 2
9. Martin Škaroupka 2
10. Zdeněk Žák 2
11. Jiří Klička 2
12. Leoš Valenta 2
13. Martin Kudlacek 2
14. Milan Ďurica 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.