EXPERT TIP - 1.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020

Datum kola: 10.11.2019

0

Poměřte se tentokrát se svými tipy přímo s redakcí fotbalunas.cz! Budete úspěšnější? Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




redakce fotbalunas.cz

Poslední kolo podzimu je před námi. Děkujeme všem zástupcům jednotlivých týmů, kteří s fotbalunas.cz spolupracují a komunikují - jmenovitě Janu Pintérovi, Tomáši Tenglovi, Stanislavu Šálkovi, Ondřeji Husovi, Pavlu Keclíkovi, Liboru Grancovi, Janu Bumbovi, Davidu Kováčovi, Tomáši Glazunovi, fotografům Janu Kleinovi, Michaele Vrábkové, Romanu Dohnalovi a dalším a dalším, kteří pomáhají vytvářet obsah, který čtenáře baví!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Semice si podzim domácí ztrátou na závěr nepokazí a natáhnou úspěšnou bodovou sérii. Tentokrát o tříbodový zápis. Tipujeme, že se opět trefí rozjetý Pavel Keclík, který přidá další k dosavadním sedmi gólům. Čtyrák půjde do boje oslaben, mimo jiné i o vyloučeného Slepičku z posledního kola, zároveň hraje i jeho béčko a dorost - tuhle misi nezvládne.

Tip experta: 2 9 - 5 - 86 %
Komentář experta:

Planá ukazuje, že už se napevno usadila v I.A třídě a znovu bude útočit na nejlepší umístění v historii klubu - za podzim má k tomuto úspěchu výborně našlápnuto. Hrát by tentokrát měl i Roman Lengyel, což by byla pro Sousedovice znatelná hrozba. Domácím po nadějném úvodu došel dech, pokud Planá utkání nepodcení, měla by uspět.

Tip experta: 0 23 - 18 - 59 %
Komentář experta:

Předností Vimperka je bojovnost a proti techničtější Kaplici to bude slavit jednobodový úspěch. Domácí hrajou poctivě do obrany, poslední dva zápasy Vimperka skončily 0:0! Domácí mají ale i nejslabší útok soutěže (13 branek), v tomhle zápase se žádné brankové hody konat nebudou. Kaplice si minule připsala tři body nad poslední Olešnicí, teď jí čeká těžší šichta...

Tip experta: 2 9 - 9 - 82 %
Komentář experta:

Roudné se musí udržet Svinům na dostřel a bude k tomu muset vyhrát těžký zápas. Vodňany hrají zajímavá utkání bohatá na góly, svědčí o tom i jejich skóre 29:30. Roudné hraje pečlivěji do defenzivy, to na domácí bude platit, a jeho útočníci dokáží své šance proměňovat.

Tip experta: 1 81 - 14 - 5 %
Komentář experta:

Lhenice si na závěr podzimu spraví chuť a urvou těsnou výhru. Velešín bude hrát bez vyloučeného Šálka, který je pro ofenzivu hostů důležitou postavou. Lheničtí se sice trápí směrem dopředu, tentokrát ale důležité body silou vůle ukopou.

Tip experta: 2 10 - 10 - 80 %
Komentář experta:

Olešnice bez sedmi lidí, to bude neřešitelný úkol. Doufat může maximálně v návrat někoho z marodky, ale na první tým tabulky to stačit nebude. Duo Gažák - Macák bude úřadovat a zařídí vyšší výhru.

Tip experta: 0 27 - 32 - 41 %
Komentář experta:

Nová Ves už sedm zápasů čeká na výhru, kvůli této sérii se propadá po dobrém startu tabulkou. Domácí hrají soutěž s úzkým kádrem, ten ale prokazuje svou kvalitu a třeba Malše Roudné se o síle Vsi v domácím prostředí nedávno přesvědčila. Prachatice se teď vezou na bodové vlně a s prázdnou neodjedou ani tentokrát.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ladislav Beran 7
2. Jirka Hošna 6
3. Jakub Kušnirák 5
4. Michal Uhlík 5
5. Radim Mudrik 5
6. Pavel Váverka 5
7. Ondřej Šimandl 4
8. Josef Tůma 4
9. Miroslav Turek 4
10. Michal Hadáček 4
11. Jiří Vondrka 4
12. Martin Škaroupka 4
13. Tomáš Plojhar 4
14. Stanislav Drtina 4
15. Martin Bartizal 4
16. Lenka Veselá 4
17. Jiří Tomášek st. 4
18. Michaela Trojanová 3
19. Filip Šafránek 3
20. Venca Likeš 3
21. Martin Císařovský 3
22. Vojta Dohnal 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.