EXPERT TIP - 21.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

0

Je před námi 21. kolo III. třídy skupiny a s ním pravidelný Tip Experta. Poslední tipérem byl Lukáš Dvořák z Mladého, který skončil s kladnou bilancí 3:2. Tipování obstaral pro tento víkend Jan Kročák z Lišova B. Tak uvidíme, jak mu to půjde.




Jan Kročák

S fotbalem začínal v Lišově od přípravky. Jediná klubová výměna přišla v dorostu, kdy na půl roku odešel do Lomnice nad Lužnicí. V sestavě vystřídal kromě brankářského postu všechny pozice, ale nejvíce toho má odehráno v obraně, kde to jeho osobně baví nejvíce. O tom vypovídá i výčet jeho gólových zářezů, který činí rovně dvě trefy do černého. Fotbalem se chce hlavně bavit, takže žádné velké fotbalové cíle nemá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Většina hráčů by asi tipovala výhru svého týmu, ale já zůstanu objektivním tipérem a jasným favoritem jsou domácí, kteří doma ještě neprohráli. Pro nás bude jakkýkoli bodový zisk úspěch a uděláme pro to maximum.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady je pro mě favorit jasný. Mladé si doma poradím s posledním týmem tabulky a připíše si tři body.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tady budu věřit rozjetým hostům. Bude záležet na tom taky na tom, jestli doplní béčko hráči z áčka to by asi zápas vypadal jinak.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Štěpánovice na jaře příliš nebodují. Hosté si budou chtít udržet druhé místo a přijedou si pro tři body. Diváci uvidí hodně branek.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Zkusím překvapení. Vrábče je nevyzpytatelný tým, stejně tak Nové Hodějovice střídají dobré výkony se špatnými. O jeden gól bude úspěšnější hostující tým.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.