EXPERT TIP - 26.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

2

Poslední kolo má o nadcházejícím víkendu na programu Poutník liga. Ve většině zápasů už půjde pouze o sportovní čest, jeden rébus je ovšem ještě třeba vyřešit, a to, kdo doprovodí Hořepník do III.třídy. Hlavním kandidátem je Červená Řečice, které ani případná výhra v Jiřicích na záchranu stačit nemusí, a to za předpokladu, že Božejov bude bodovat v Žirově. V ostatních zápasech by měla převládat místo nervozity pohodová atmosféra. Se soutěží se bude chtít důstojně rozloučit Hořepník, jenž se v Počátkách utká s B mužstvem Žirovnice. Dobrý fotbal by měl být k vidění v Pelhřimově, kde přivítají hosty z Kamenice nad Lipou. Ve zbylých dvou zápasech Počátky vyzpovídají Ústrašín a Obrataň by měla potvrdit úlohu velkého favorita v duelu proti Plačkovu.




Jaroslav Herna

Sezónu 2015/2016 svými tipy uzavře vedoucí mužstva Spartaku Počátky, Jaroslav Herna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Oba celky se nacházejí v dolní polovině tabulky. Podle dostupných informací budou padat z 1.B třídy tři celky, tím pádem Božejov ještě nemá vyhráno v záchranářské štaci, v Žirově si však potřebný bod uhraje.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jiřice jsou pro mě největším zklamáním této sezóny, ale věřím, že s tápající Řečicí si poradí a vyhrajou (jestliže z Řečice nepřiplujou po vodě nějací kapříci, pak se může stát cokoliv).

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Obrataň už několik let hraje na špici tabulky, což Plačkov také hrával a měl ambice na postup do 1.B třídy, pár hráčů odešlo a vše se otočilo o 180 stupňů, proto zde dávám za jedna.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ač Ústrašín se na jaře rozjel neskutečným tempem a bere body kde se dá, nemůžu zde dát nic jiného než za jedna. My se budem chtít rozloučit s fanouškama výhrou a vybojovat třetí místo.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tento duel se odehraje na hřišti ne moc oblíbeného Spartaku Počátky, a to jak z jedné strany, tak z druhé. Hořepník v minulém kole překvapil, když zaslouženě remizoval, oproti tomu Žirovnice dostala příděl v Kamenici. Kdyby se Hořepníku v minulém zápase nezranil T. Dlouhý, tak bych věřil, že hosté mohou minimálně bod uhrát, takto to vidím na výhru Žirovnice.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Maraton bude bojovat na dálku s Počátkama o třetí místo. Zde bude záležet jestli s Kamenicí dorazí nějací pendlové z A-týmu, i přesto věřím Maratonu s nejlepším střelcem soutěže Pahrem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 6. 2016 11:16
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov
Jakub Vincenc - Tak asi dorazilo nějaký to prasátko a trochu pěnivého moku :-D :-D, ale ani tak to nepomohlo.
10. 6. 2016 15:59
Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Jiřice | Vysočina | Pelhřimov
Na kapříky jim kašleme, chceme vyhrát a po zápase si ugrilovat trochu vepřovýho, ne žádnou rybinu !