EXPERT TIP - 8.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020

Datum kola: 29.9.2019

0

Trhové Sviny vedou tabulku. V posledním kole v jejich dresu udržel nulu gólman KAREL BRŮHA. A právě on pro fotbalunas natipoval a okomentoval další kolo, a to vskutku odborně! Staň se Expertem pro následujíci kolo i ty. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Karel Brůha

Třiadvacetiletý brankář Trhových Svinů, který je kromě mládežnického působení v SKP ČB věrný právě spartakovcům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 26 - 5 - 69 %
Komentář experta:

Dlouho jsem se rozmýšlel co zvolit. Šel jsem na to od lesa a zabrouzdal do statistik. Ty hovoří spíše ve prospěch hostujícího týmu. Domácí již čtyřikrát po sobě nezískali ani bod, a ačkoliv věřím, že tuto kletbu jednou prolomí, myslím si, že v tomto zápase to ještě nebude. Proto dávám dvojku.

Tip experta: 0 74 - 5 - 21 %
Komentář experta:

Těžko předvídatelný zápas. Oba celky minulé kolo padly. V sázkové kanceláři bych volil variantu 10, (neprohra domácích) jelikož se ve Vimperku, jak jsme na vlastní kůži pocítili, lehce nevyhrává (zřejmě kvůli nadmořské výšce)… Bohužel jsem se ale musel rozhodnout pro jednu možnost a vybral jsem si remízu, protože věřím, že Lhenice se vyhecují a vloží do zápasu vše.

Tip experta: 1 95 - 0 - 5 %
Komentář experta:

Tento zápas pro nás bude velmi náročný. Prachatice minulé kolo sice ruply s papírově slabším soupeřem, avšak nesmíme zapomenout na to, že ještě předtím porazili mančaft Roudného 3:0. V tomto zápase ale nemohu dát nic jiného než jedničku, protože jsme momentálně ve skvělé formě a fakt, že jsme minulé kolo vyhráli těžký zápas s Novou Vsí, nám dodává sebevědomí. Věřím, že Prachatice přejedeme a soupeř tak pojede domů s prázdnou.

Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Zde volím jedničku. Čtyrák sice porazil doma 3:2 Prachatice, ovšem Planá je jiný oříšek. Ve prospěch domácích hovoří i to, že dokázali v derby porazit Roudné 3:1. Plánští nedají soupeři nic zadarmo a budou chtít ve vítězné sérii pokračovat.

Tip experta: 1 68 - 21 - 11 %
Komentář experta:

Souboj mezi momentálními rivaly spodních příček tabulky bude velmi napínavý. Oba celky se v posledním kole vyšvihly, když Olešnice urvala ve Lhenicích svou první výhru v sezóně a Velešín doma senzačně plichtil s dobře rozjetou Kaplicí. Za zmínku stojí také to, že se do sestavy domácích vrátil kanonýr Bohouš ,,Bahňák‘‘ Bahenský, který se zřejmě svou pílí a talentem podepsal na již zmíněné výhře :D . Rozhodování ovšem nebylo těžké a dávám jasnou jedničku, jelikož věřím, že se domácí plejeři nenechají připravit ani o jeden bod a zvítězí.

Tip experta: 0 52 - 11 - 37 %
Komentář experta:

Šlágr kola! Oba týmy jsou ofenzivně laděni, což lze vidět po nahlédnutí do statistik. Roudné již nastřílelo 19 gólů a Kaplice jen o dva méně. V tomto mači očekávám velikou přestřelku a remíza 6:6 by nebyla žádným překvapením.

Tip experta: 1 68 - 11 - 21 %
Komentář experta:

Šlágr číslo 2. Celky se stejným počtem bodů nacházející se na třetím a čtvrtém místě tabulky. Po pečlivé analýze jsem se rozhodl pro výhru domácích. Mají ve svém kádru kvalitní hráče, jako je například výborný gólman Bartizal, obounohý bek František Vávra, dříč Michal Žoček a mnoho dalších. Je možné, že poločas skončí remízou, ovšem pokud se domácím nebude dařit v koncovce, sedí na lávce střelecké eso Michal Vrábek. Tyto aspekty pro mě hovoří jasně, body zůstanou ve Vsi.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michaela Trojanová 4
2. Václav Blahout 3
3. Jiří Vondrka 3
4. Miroslav Turek 3
5. Lenka Veselá 3
6. Jiří Tomášek st. 3
7. Michal Uhlík 3
8. Jakub Čermák 3
9. Martin Císařovský 3
10. roman brousek 3
11. Ondřej Šimandl 3
12. Josef Boček 3
13. Filip Šafránek 2
14. Tomáš Plojhar 2
15. Martin Bartizal 2
16. Stanislav Drtina 2
17. Ladislav Beran 2
18. Venca Likeš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.