EXPERT TIP - 3.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020

Datum kola: 25.8.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jaroslav Brom

Záložník FK Olympie Týn nad Vltavou "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 46 - 27 - 27 %
Komentář experta:

V Chrášťanech jsme dvakrát za sebou dostali ostudný klepec, tamní terén, který se fotbalovému hřišti podobá jen velmi vzdáleně, nám zkrátka nesvědčí. Do třetice už ale ostudu v derby nedopustíme a z chrášťanského superpažitu odvezeme tři body.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Černý Dub u nás v prvním zápase předvedl velmi solidní výkon, mají kvalitu v ofenzivní činnosti a jsou důrazní v šestnáctce, vidím to na jasné vítězství domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V příhraniční sudetské atmosféře se nikdy nehraje dobře a domácí tým, nabuzený vítězstvím v prvním zápase, si s rezervou Mladého poradí.

Tip experta: 2 27 - 0 - 73 %
Komentář experta:

Čtyráku bude chybět zlý muž budějovického okresu Lukáš Sekyra, který sezónu zahájil ve velkém stylu – esem za surovou hru. Jeho spoluhráči po zpackaném prvním zápase zaberou a i bez Sekyho přivezou ze Včelné tři body.

Tip experta: 2 27 - 0 - 73 %
Komentář experta:

Dívčice po pohodičce v prvním zápase čeká ve Vrábči těžší práce, „desítku“ zřejmě atakovat nebudou, i tak ovšem myslím, že vyšší kvalita je na jejich straně a Vrábči připraví druhou porážku v sezóně.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lipíčko se musí vyrovnávat s absencí zraněného špílmachra Holinky, i bez něj ale budou patřit mezi favority soutěže a potvrdí to i při svém prvním domácím utkání sezóny.

Tip experta: 0 55 - 27 - 18 %
Komentář experta:

Ještě jsem netipl ani jednu remízu, tak ji dávám na tento zápas. Kameňák alespoň bod potřebuje, příští týden totiž hraje u nás a být po 3 kolech na nule, takový úvod sezóny by asi nechtěli…

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Vondrka 5
2. Stepan Hajek 5
3. Martin Škaroupka 4
4. Marek Trčka 4
5. Venca Likeš 4
6. Erik Kubeša 3
7. Honza Valenta 3
8. David Schneider 3
9. Michal Ježek 3
10. Petr Vazač 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.