EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020

Datum kola: 11.8.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Vincenc

Expertem pro první hrací víkend nového ročníku POUTNÍK ligy je hráč a fotbalový činovník Jakub Vincenc, který momentálně nastupuje za SK Jiřice, ale v minulosti si zahrál také za Fotbalový klub Humpolec. Jak vidí zápas svého týmu a ostatní utkání 2. kola se dozvíte z kvalitní a velmi podrobné předzápasové analýzy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 65 - 9 - 26 %
Komentář experta:

Oba celky na sebe v poslední době narazily hned několikrát. Naposled tomu bylo v rámci pouťového turnaje v Jiřicích, kde ve zkrácené hrací době vyhrály Speřice jasně 7:3 a. Sestava obou mužstev ale byla velmi kombinovaná. Na tom, v jaké sestavě obě mužstva nastoupí bude velmi záležet i nyní. Nicméně očekávám v každém případě o poznání vyrovnanější utkání, ve kterém opět nebude o branky nouze. Na skvěle připraveném trávníku ve Speřicích se bude hrát pohledný fotbal a utkání skončí zaslouženou remízou 2:2.

Tip experta: 1 52 - 13 - 35 %
Komentář experta:

Černovice nejsou příliš fotbalové mužstvo, ale zvláště doma jsou nepříjemným a důrazným soupeřem, a to hostům nebude vyhovovat. Obhájce loňského prvenství zde hned na úvod ztratí všechny tři body.

Tip experta: 1 96 - 4 - 0 %
Komentář experta:

Horní Cerekev přes letní pauzu prý hodně posílila a také v přípravě se jí dařilo, když v jejím poslením utkání zdolala B.třídní AC BUK z Jižních Čech. Proto by rezerva Pacova zvláště pak v pro Cerekev domácím prostředí neměla být problém. Pacovské áčko navíc ve stejný čas hraje své utkání v Tisu. Není tedy moc pochyb nad tím, že Cerekev své domácí utkání zvládne.

Tip experta: 0 17 - 29 - 54 %
Komentář experta:

Plačkov se v minulé sezóně pral o záchranu, což se mu nakonec, i díky odevzdanosti Čejova, těsně povedlo. Během letní pauzy se, alespoň pokud vím, více či méně pravidelnými tréninky snažil se svojí výkonností něco udělat. Věřím tedy, že to bude na jejich výsledcích znát. Snad jim i přeložení zápasu na neděli pomůže k tomu, aby se sešli v dostatečně silné sestavě a houževnatou Obrataň potrápili. Na vítězství to ale zřejmě stačit nebude.

Tip experta: 2 54 - 8 - 38 %
Komentář experta:

Kamenice na velkém a kvalitním hřišti, které v Pelhřimově bude k dispozici, umí rozjet pohledný kombinační fotbal. Navíc to není tak daleko, aby kádr nedoplnili pendly z áčka. Maraton sice není vůbec jendoduchý soupeř a vzhledem ke zkušenostem se nedá předpokládat, že by se na nich v úvodu sezóny projevila nerozehranost. Ale i vzhledem k tomu, že nemám žádné zprávy o letní přípravě Maratonu, očekávám vítězství Kamenice.

Tip experta: 1 66 - 13 - 21 %
Komentář experta:

Nový Rychnov jakožto nováček se na úvod určitě bude chtít předvést v tom nejlepším světle i s vědomím toho, že Žirovnice obecně není ve venkovních zápasech tak silná jako doma. I s pomocí několika hráčů A-týmu se mu to podaří, ikdyž se na plný bodový zisk dost nadře.

Tip experta: 1 88 - 8 - 4 %
Komentář experta:

Také v tomto zápase tipuji výhru domácích, kterým sice v závěru minulé sezóny poněkud došel dech, ale tento zápas zvládnou. Z vlastní zkušenosti vím, že loni trápící se Ústrašín uměl potrápit i favority, ale vyhrát zápas na horké půdě v Lukavci bude nad jejich síly.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jolana Hnátová 6
2. Tomáš Filípek 6
3. Stanislav Prokop 5
4. Zbyšek Tržil 5
5. Tomáš Obranec 5
6. Patrik Macháček 5
7. Pavel Nápravník 5
8. Milan Zeman 5
9. skhc skhc 4
10. Lukáš Novotný 4
11. Lukáš Loukota 4
12. Josef Bílý 4
13. Jakub Vincenc 4
14. Lenka Novotná 4
15. Venca Likeš 3
16. Jaroslav Miko 3
17. Jan Ira 3
18. Ondřej Joza 3
19. Jan Přibyl 3
20. Václav Prchal 2
21. Milan Zamrzla 2
22. Adam Novak 1
23. Pavel Jiřík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.