EXPERT TIP - 14.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.6.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Strachoň

Devětatřicetiletý trenér TJ Rozsochy nám natipuje 14. kolo. Poslední kolo, ve kterém prakticky o nic nejde, není jednoduché na natipování. Některé mužstva možná budou hledat motivaci, jiná se budou chtít na konci sezóny předvést. Doufám, že si všechny mužstva poslední kolo užijí, nikomu se nic nestane a se všemi se zase na fotbale potkám. Chtěl bych všem (znamená opravdu všem: hráčům, funkcionářům, rozhodčím, fanouškům…….. nechtěl bych na nikoho zapomenout), kteří se kolem fotbalu na našem okrese pohybujete poděkovat, že se mu věnujete, i když to mnohdy není jednoduché ať už jde o jakýkoli důvod. Přeji Vám příjemné prožití dovolených a zasloužený odpočinek a načerpání nových sil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 8 - 15 - 77 %
Komentář experta:

Radostínu se letos nedaří, ale v minulém kole zvítězili v Nové Vsi. Proto si myslím, že budou hrát uvolněně a mohlo by jím toto utkání sednout, uvidíme, s čím přijede Žďas D a jak k tomu přistoupí.

Tip experta: 2 54 - 8 - 38 %
Komentář experta:

V Křoví je to vždy velmi těžké a nikdo předem neví, s čím může počítat. Co je jistotou je výborný brankář Petr Karmazín a dobrá hra dopředu. Rožínka hraje velice dobře, utkání bude velice zajímavé a pokud přijede Rožínka v plné síle mohla zvítězit.

Tip experta: 0 8 - 4 - 88 %
Komentář experta:

Svratka hraje stabilně dobře, umí se takticky připravit na soupeře, domácí dokáží hrát s každým soupeřem a jestli jim zahraje celý tým, můžou pomýšlet na úspěch.

Tip experta: 1 73 - 12 - 15 %
Komentář experta:

Moc dobře vím, jak je Bobrová v této sezóně silná, obzvláště na domácím hřišti. Martin Malý bude hrát pravděpodobně poslední zápas za Bobrovou před návratem do Bystřice. Útočné duo Svoboda – Hájek je jedno z nejlepších v okrese, navíc umí hrát výbornou kombinační hru, Aleš Burian zase výborně připravuje své svěřence v Křižanově, opět to bude velice pěkné utkání na pěkném hřišti, přikláním se malinko k domácím, ale nemyslím si, že to budou mít jednoduché.

Tip experta: 0 58 - 27 - 15 %
Komentář experta:

V Borech nás nečeká nic jednoduchého, domácí budou chtít vyhrát, my se jedeme také předvést na pěkné hřiště s výborným soupeřem. Mohlo by být z toho opět velice pěkné utkání, ani jednomu týmu defacto o nic nejde, tak by to mohl být otevřený souboj.

Tip experta: 2 80 - 8 - 12 %
Komentář experta:

Tady se přikláním k Bojda Boys. Bystřice slaví postup Áčka, hraje se v pátek večer, když se kluci z Jimramova sejdou, mohli by si udělat pěkný víkend, načnutý výhrou v Bystřici (smích).

Tip experta: 1 27 - 4 - 69 %
Komentář experta:

Ujčov se bude jednoznačně chtít rozloučit výhrou, myslím si, že by se jim to mohlo povést. Hrají dobře dopředu, když je podrží zadek, tak s Novou Vsí by si mohli zahrát pěkný fotbal, protože Nová Ves se snaží hrát taky hodně dopředu. Jde o to, s kým přijede. Mohla by z toho být přestřelka.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Chlup 5
2. Vojtěch Prášil 5
3. Petr Jelínek 5
4. Martin Pokorný 4
5. Zlatan Ibrahimovič 4
6. Martin Homola 4
7. Jiří Bílek 4
8. Jakub Vařejka 4
9. Tomas Brazda 4
10. Michal Koláčný 4
11. Radim Synek 4
12. Ondra Černý 4
13. Pavel Bureš 4
14. Petr Večeřa 4
15. Petr Bajer 4
16. Pavel Vondruška 3
17. Milan Neugebauer 3
18. Dominik Bajer 3
19. Jakub Stupka 3
20. David Prokůpek 3
21. Josef Starý 3
22. Vojtěch Šmahel 2
23. Jan Mládek 2
24. Stanislav Kubík 2
25. Vojtěch Zedníček 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.