EXPERT TIP - 20.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 1.6.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Račák

Expertem kola je, jako již tradičně, zástupce týmu, který má tento víkend volno. Tentokrát nehraje Dynamo Vyšší Brod a své tipy nám poskytnul hrající trenér mužstva Tomáš Račák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

Zde záleží, zda si půjde někdo z áčka kopnout za béčko. Ale i tak by to měli hráči Krumlova zvládnout.Chlapi z Přídolí hrají důrazný fotbal, dokáží potrápit každého soupeře, ale víceméně jen doma na svém specifickém hřišti. Teď pojedou na letiště do Krumlova a prohrají.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Křemže, na to kolik má v kádru zkušených plejerů, nehraje fotbal moc ke koukání, a proto to tady bude jednoznačná záležitost domácích. Ti jsou navíc vedení velezkušeným trenérem, který nedovolí svým hráčům nic podcenit. Jasná jednička.

Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Zde je mi záhadou, proč se Malonty poslední dobou scházejí v tak malém počtu. Zřejmě mají velkou marodku. I tak si myslím, že ve Větřní vyhrají a odvezou si 3 body. Kluci z Větřní fotbal hrát umějí, ale zde by to nemělo stačit.

Tip experta: 2 14 - 7 - 79 %
Komentář experta:

Domácí mladíci doplnění zkušenými hráči nehrají vůbec špatný fotbal. Musí se ovšem sejít. Stejně si ale myslím, že Kájov si to zkušenostmi pohlídá a překvapení nedopustí. Navíc ve velké formě hrající útočníci Kájova se prosadí i tentokrát.

Tip experta: 1 50 - 14 - 36 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tipování, ale doufám, že tahoun Lipna Čudla Krauskopf se uzdraví a společně se Šuldou a Ondrou se postarají o výhru 3:0.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Kališ 4
2. Tomáš Kordík 3
3. Michael Štěpánek 3
4. Radovan Kapral 3
5. Ruda Schwarz 2
6. Michal Koutsky 2
7. Venca Likeš 2
8. Tomáš Račák 2
9. Jana Hozmanová 2
10. Jakub Troup 2
11. Nikola Žaludová 2
12. Martin Vancura 2
13. Petr Gutheis 1
14. Vlastimil Sulzer 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.