EXPERT TIP - 23.kolo Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 25.5.2019

0

Po vítězství českého národního týmu ve čtvrtfinále proti Německu nás čeká víkend a s ním, mimo semifinálového utkání proti Kanadě, přichází i fotbalové klání. My jsme se snažili získat tipy od přímého aktéra soutěže.




Jonáš Bartoš - Nezamyslice

Tipy nám tentokrát přináší hráč Nezamyslic, Jonáš Bartoš, který je momentálně po operaci poraněného kotníku. Jaké tipy poskytl se pojďme podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Janovice budou chtít doma napravit ztrátu ze Železné Rudy, do zápasu s Nezamyslicemi jdou jako jednoznačný favorit. Nezamyslice nutně potřebují bodovat a v těžkém zápase zvládnou remízu, druhý bod za penaltové vítězství si nakonec připíší domácí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Narozdíl od sušického oddílu prožívá Malý Bor velmi dobrou sezonu. Malý Bor na svém specifickém hřišti téměř neztrácí body a neprohraje ani se Sušicí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Dlouhé Vsi se doma dlouhodobě daří, lubské béčko tak sbírá body téměř výhradně jen na vlastním hřišti. Souboj dvou vrovnaných celků ovládne Dlouhá Ves.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jednoznačná záležitost podle mého názoru

Tip experta: 0 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Hradešice si v minulém kole odvezly po lepším závěru tři body z Nezamyslic, což budou chtít potvrdit s Buděticemi. Silově velmi dobře disponovaný tým ale bude kolegovi z tabulky vzdorovat, v Hradešicích neprohraje.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Mochtínskému béčku se nedaří a nepřekvapí ani svého aktuálního soupeře. Strážov naopak jarem frčí v naprosté pohodě a vyhrál už pět zápasů po sobě. Zvládne i nejbližší souboj a dál bude dotírat na Bolešiny i Měcholupy.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Oproti podzimu sice Měcholupy mnohem víc ztrácí a přišli o vedení v tabulce, ale zápas s posledním mužstvem dopadne bez překvapení. Měcholupy si tři body pohlídají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Robo Diviš 5
2. Matej Kuncendorfer 5
3. Martin Mácal 5
4. Jana Hozmanová 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.