EXPERT TIP - 27.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 12.5.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Daniel Zelenka

Anglický týden pro většinu klubů zakončí víkendová utkání 27. kola. Na ně nám poskytl své tipy obránce Králova Dvora Daniel Zelenka. Vidí to podobně jako vy? Inspirujte se jeho tipy a tipujte také!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 8 - 59 %
Komentář experta:

Karlovým Varům se v posledních dvou kolech zadařilo. Naopak Vltavín nečekaně doma podlehl Velvarům. Zde ale tipuji výhru Vltavínu, protože má lepší tým a bude chtít napravit klopýtnutí z předešlého zápasu.

Tip experta: 2 17 - 17 - 66 %
Komentář experta:

Zápy budou chtít napravit lehce nečekané předešlé dvě prohry a do utkání dají všechno. Věřím tedy, že si odvezou 3 body.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tenhle zápas už se odehrál minulý týden a hosté zvítězili.

Tip experta: 2 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Očekávám vyrovnaný zápas. Věřím, že vyhrajeme stejně jako v podzimním duelu. Ostatní tipy ať mi klidně nevyjdou, ale tento ať prosím vyjde (úsměv).

Tip experta: 1 75 - 17 - 8 %
Komentář experta:

Převýšov je doma silný. Věřím, že si poradí i s takovým soupeřem, jakým je Radotín, a potvrdí domácí výhru z minulého zápasu.

Tip experta: 2 17 - 8 - 75 %
Komentář experta:

Štěchovice budou mít výhodu silného domácího prostředí. Vyšehradu se však daří a má kvalitní tým. Pražany požene fakt, že mají i velmi reálnou šanci vyhrát celou ČFL. Věřím, že hosté půjdou za vítězstvím a odvezou si ze Štěchovic všechny body.

Tip experta: 0 25 - 33 - 42 %
Komentář experta:

Souboj týmů ze spodních pater tabulky. Brozany budou chtít vyhrát další domácí zápas, avšak Živanice budou vyrovnaným soupeřem. Proto tipuji remízu.

Tip experta: 0 8 - 25 - 67 %
Komentář experta:

Zde očekávám šance na obou stranách s mírnou převahou Domažlic. V konečném výsledku bych přihlédl k výhodě domácího prostředí Velvar a tipuji remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Adam Ordelt 4
2. Josef Tůma 4
3. David Hrubý 4
4. Matej Kuncendorfer 3
5. jaroslav rychal 3
6. Jiří Klik 3
7. Marian Geno 3
8. Josef Paulovič 2
9. Pavel Chmelík 2
10. Venca Likeš 2
11. Jan Matas 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.