EXPERT TIP - 22.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 11.5.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Novotný

Chybí odehrát už jen 6 kol. Blížíme se do samého závěru a pořád není jasné, jak boje na jednotlivých frontách dopadnou. Na čele tabulky je situace neuvěřitelně zamotaná hlavně díky výpadku Lukavce, který je najednou třetí a ani bych se nedivil tomu, kdyby dění a obsazení v TOP5 bylo po tomto víkendu zase úplně jiné. Podobná situace platí i na opačném konci tabulky, ikdyž tam se ty z počátku nepatrné rozdíly začínají pomalu zvětšovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

V Pacově by Kamenice v žádném případě neměla zaváhat. Tým má dostatečně silný na to, aby výhru uhrála a nadále držela kontakt s širší špičkou.

Tip experta: 1 81 - 6 - 13 %
Komentář experta:

Horní Cerekev zažívá zajímavé putování tabulkou napříč celou horní polovinou, kdy hlavním důvodem je hlavně extrémní nestálost výkonů. Že by však doma proti Speřicím měla Horní Cerekev body ztratit, to si nemyslím, bavíme-li se o jednom z hlavních favoritů soutěže.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Humpolecké derby dvou týmů, které mají diametrálně odlišné starosti nabídne za mě jednoznačnou bitvu, jejíž výsledek domácí znovu nepotěší. Ty budou vzhlížet spíše k utkání Plačkov-Obrataň a k následujícímu víkendu, kdy se na dně tabulky bude lámat chleba.

Tip experta: 0 50 - 19 - 31 %
Komentář experta:

Nyní je Červená Řečice v tabulce první, jenže hrát v Žirovnici na velkém hřišti není snadné pro žádný tým, zvláště pak pro Tatran, jehož hřiště je pravým opakem. Zatím se však vždycky mohli zelenobílí opřít o Tomáše Obrance a jeho schopnosti budou na bodový zisk stačit i nyní.

Tip experta: 1 31 - 38 - 31 %
Komentář experta:

Dva týmy ze spodu tabulky a bitva, která může napomoci k rozuzlení záchranářských bojů. Favorizuji Plačkov čistě proto, že zde hraju a výhru potřebujeme jako prasata drbání.

Tip experta: 2 13 - 6 - 81 %
Komentář experta:

V předchozích zápasech se sice jarní černovický válec nepatrně zadrhnul, jenže to zdejší hráče vůbec nemusí trápit. Cílem byla záchrana, což se povedlo a nyní to jen musí potvrdit na hřišti Ústrašína, kde může Sokol získat další body na cestě vzhůru.

Tip experta: 2 31 - 0 - 69 %
Komentář experta:

Doma nečeká s Maratonem Lukavec žádná záviděníhodná situace. První místo ztratil a další prohra už by mohla být vážným problémem na cestě za postupem. Utnout černou sérii proti Pelhřimovu však domácí nezvládnou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Milan Zeman 5
2. Stanislav Prokop 4
3. Jakub Mach 4
4. Jan Přibyl 4
5. Pavel Šiška 3
6. Lenka Novotná 3
7. Patrik Macháček 3
8. Tomáš Filípek 3
9. Jan Ira 3
10. Jolana Hnátová 3
11. Venca Likeš 3
12. Václav Prchal 3
13. Jaroslav Miko 2
14. Pavel Nápravník 2
15. Lukáš Novotný 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.