EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 7.5.2016

1

Expertem pro 11. kolo IV. třídy skupiny A je Josef Střešňák z Rozsoch




Josef Střešňák

K fotbalu jsem se dostal velikou náhodou v roce 2008. Dnes funguji v klubu T.J. Rozsochy, jako postaru řečeno klubový rozhodčí a snažím se propagovat místní fotbalový klub i navenek. V osobním životě pracuji jako operátor v jedné zahraniční firmě ve Žďáru nad Sázavou,  říká Josef Střešňák a doplňuje informace o klubu z Rozsoch.

 

T.J. Rozsochy byla založena v roce 1953 – následně téměř čtyřicet let vystupovala pod názvem TJ Sokol Rozsochy. Zlaté časy fotbalového klubu přišly s generací Radka Padrtky, Pavla Bureše a dalších. V sezóně 1989/1990 se Rozsochám podařilo postoupit z okresní soutěže. V sezóně 1995/1996 se podařilo vyhrát přeborníka okresu. Následně v I. B třídě Jihomoravské župy působil klub šest let. Při reorganizaci dokonce z pátého místa poustoupil do I. A třídy Kraje Vysočina. Jsme klub s velkou a dlouhou historií. Jak on sám vidí zápas svého celku a ostatní tři zápasy 11. kola IV. třídy se dozvíte z jeho tipů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2016 12:36
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Není pravda, že již po tomto kole může být o našem prvním místu rozhodnuto. Naše výhra + prohra Bohdalce = rozdíl 9 bodů v tabulce. Poté do konce budou zbývat 3 kola. V nich - prohra ve všech zápasech našeho týmu + výhra ve všech zápasech Bohdalce = shodný počet bodů, ale lepší vzájemná bilance Bohdalce, podzimní zápas skončil 2:2 a Bohdalov - Bohdalec je poslední kolo. A pokud Bohdalec vyhraje, slaví postup.