EXPERT TIP - 18.kolo Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 20.4.2019

0

Nastaly Velikonoce, svátek pro všechny, ale co naplat. Převážná část můžů musí i tak zamířit na zelené plochy, aby odehráli další zápasy svého milovaného sportu.




Jan Chudý

Současný útočník Sušické rezervy. Na kontě má zatím jeden gól proti Buděticím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Zde očekávám velice gólové utkání. Ani jeden z týmu není bránící mužstvo a hrají spíše útoční fotbal . Ale nakonec se přikláním k výhře Nezamyslic a tak bude slavit hostující obrana pod vedením Štěpána Tučka, která poslední kola jde hodně na horu .

Tip experta: 1 40 - 0 - 60 %
Komentář experta:

Zde to vidím jako velice vyrovnané utkaní, ve kterém se bude na konec radovat domácí Sušice, která doma hraje úplně jiný fotbal než venku. Doma je Sušice velice agresivni od začátku zápasu a dokáže si vytvořit hodně brankových příležitostí, o čem se naposled v Sušici přesvědčily Budětice . Takže můj tip je těsná výhra domácích .

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Strážov doma neprohrál ani jedno utkání zatím jen samé výhry. A tak by, nemel byt problém proti Hradešicím, který dostávají hodně branek venku zvítězit i větším brankovým rozdílem.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Tady jde o zápas posledního celku tabulky, proti 7. celku tabulky Budětice. Žel.Ruda vypadá, že už jen sezonu dohrává, na rozdíl od týmu Budětic. Ty po velkém výprasku v Sušici, jsi doma s chuti zastříleli proti Lubum . Takže si myslím, že Budětice nic nepodcení a jejich dobrý útok bude slavit proti tragické obraně domácích.

Tip experta: 0 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

Tady očekávám zápas s velkým nasazení od obou týmu, určitě nebude chybět ani nějaký ostřejší zákrok, ke kterému nemají oba týmy daleko . Tak že to vidím jako remízové utkaní .

Tip experta: 0 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Osobně si myslím, že to bude velice zajímavé utkání, ve kterém padne hodně branek. Ale na konec jsi to týmy rozdají po bodu, takže tipuji remízu.

Tip experta: 1 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Jde o souboj vedoucího celku tabulky, proti domácí Vsi, která se nachází na 10. místě tabulky . Domácí minule kolo ztratili dobře rozehrané utkání v Janovicích , kde o půlce vedli 2:0 a na konec padli 4:3 . Zatímco Měcholupy vyhráli po bezchybném práci v obraně 2:0 na hřišti v Hradešicích a tak potvrdili své první místo tabulky .Tady jsi myslím že půjde o hodně bojovné utkání, ve kterém bude nakonec slavit útok Dlouhé Vsi do které se vrátil na jaro gólostroj Martin Kulhánek .

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Robo Diviš 3
2. Jana Hozmanová 1
3. Matej Kuncendorfer 1
4. Venca Likeš 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.