EXPERT TIP - 18.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 21.4.2019

0

Co zajímavého přinese velikonoční kolo? Předně nezapomeňte, že utkání v Tuklatech se hraje už v pátek od 17 hodin. Čechie uvítá těžkého soupeře z Býchor. Další čtyři zápasy se hrájí v sobotu a kolo uzavřou dvě nedělní utkání. Tři Dvory mají doma Tuchoraz a měly by udržet první flek. Náboj ale bude mít bitva o čtvrté místo a možnost pronásledování třetí Velimi, když se v Nučicích představí Libodřice. Divácky zajímavé budou i zápasy v Kouřimi (vs. J.Lhota) a v Krakovanech (vs. Velim). Čtyři týmy ohrožené sestupem se pobijí navzájem. Bečváry hostí oživený Dobráč a Žiželice rezervu Č. Brodu. Tak přijďte fandit.




Zdeněk Jirkovský

Hráč TJ Býchory, první tipující toto kolo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Domácí jistě touží po odplatě za podzimní porážku 2:0, ale D. Pole s novými tvářemi v týmu pookřálo a rozhodně nebude snadným soustem.

Tip experta: 2 13 - 0 - 87 %
Komentář experta:

Komentář redakce: O to samé se budou snažit v Krakovanech, kde bude záležet na rozpoložení Velimi. Ale divácky to může být zajímavý zápas.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Mač prvního s posledním. Nabízí se tip na rekordní výsledek, ale pokud hosté dokáží odolávat co nejdéle, pak se může stát cokoliv. A že se Dvory o body obrat nechají, už víme.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Brod jede na hřiště jednoho ze dvou soupeřů, proti kterému se mu podařilo na podzim plně bodovat. Jak se jim povede v Žiželicích?

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Bude záležet na sestavě domácích, zda se zdravotně dokáže dát tým dokupy, ale akcie jsou jednoznačně na straně hostů. Podzimní výsledek vyzněl těsně pro Býchory.

Tip experta: 2 56 - 13 - 31 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Na podzim plichta, a teď? Jestřábka minule konečně bodovala, Kouřim se v minulém kole naopak trápila s Č. Brodem.

Tip experta: 1 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Na podzim braly dva body po penaltách Libodřice. Oba týmy mají stejně bodů a oba touží po pronásledování Velimi.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Zdeněk Jirkovský 6
2. Honza Špinka 5
3. Lukáš Kubelka 5
4. Venca Likeš 5
5. Josef Tůma 5
6. Lucie J, 5
7. Jan Konůpek 5
8. MARIÁN ČEŠNER 5
9. Dominik Kočí 5
10. Jakub Hervert 4
11. Jan Kočí 4
12. Jana Dittrichová 4
13. Ondřej Černý 4
14. Pavel Škopek 3
15. FIlip Kubalik 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.