EXPERT TIP - 24.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 21.4.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Matěj Ptáček

Svými tipy na 24. kolo ČFL nás obohatil čerstvý vítěz vašeho hlasování o hráče kola předcházejícího, živanický Matěj Ptáček. Jak tipuje rychlonohý blonďák zápasy pro velikonoční prodloužený víkend? Čtěte dál a inspirujte se!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 79 - 14 - 7 %
Komentář experta:

Přesto, že favoritem zápasu jsou domácí, věřím, že kluci z Převýšova uhrají nerozhodný výsledek. V případných penaltách bych vsadil spíše na Vyšehrad.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Domácí sice v posledních zápasech střeleckou formou neoplývají, ale proti hostům z Králováku zaberou a dostanou Zápy pod tlak v souboji o čelo tabulky.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Domácí stánek by se dal jen stěží označit za nedobytnou tvrz, nicméně proti Varům, které za celou sezónu přivezly ze hřišť soupeřů pouhé čtyři body, bude mít Litoměřicko velkou šanci domácí fanoušky potěšit a já tipuji, že se jim to podaří.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Velvary jsou venku poloviční, a tak věřím, že si Olympia nenechá ujít příležitost dotáhnout se na přední příčky a vítězství si pohlídá.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Štěchovice budou chtít natáhnout svou bodovou šňůru a potvrdit tak pozici týmu s aktuálně nejlepší formou v ČFL. Všechny body zůstanou doma.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Pokud to domácí myslí s vítězstvím v soutěži vážně, pak soupeře ze středu tabulky musí na domácím hřišti bezpodmínečně porážet. Benešov bude kousat, ale tři body budou brát Zápy.

Tip experta: 0 15 - 47 - 38 %
Komentář experta:

Hosté z Domažlic branky střílet umí, ale domácí se zase mohou pyšnit nejlepší obranou na vlastních stadionech. Bude zajímavé sledovat, který ze dvou stylů bude slavit vítězství. Já si tipnu remízu a bod navíc pro Ústí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Věřím, že navážeme na kvalitní výkony z posledních utkání a proti na jaře se trápícímu soupeři budeme naplno bodovat.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Matej Kuncendorfer 5
2. Venca Likeš 5
3. Ladislav Beran 5
4. Jakub Teršl 5
5. Pavel Chmelík 5
6. Jan Matas 5
7. Josef Tůma 5
8. David Hrubý 5
9. karel kotyk 4
10. Pavel Tauber 4
11. Marian Geno 4
12. jaroslav rychal 3
13. Guga 68 3
14. Peter Harčarik 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.