EXPERT TIP - 16.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 7.4.2019

0

Tabulka OP Českobudějovicka se pomaličku začíná bodově oddělovat na horní a dolní část, kde 7. tým Rudolfova "B" má na 8. mužstvo Lokomotivy ČB "B" náskok 5 bodů. Přesto je výkonostně soutěž stále hodně vyrovnaná a každý může porazit každého, takže těžko se hledají v zápasech jasní favorité. O víkendu nás čeká dalších 7 zápasů, ze kterých budou patřit k nejzajímavějším utkání určitě duely Zliv - Olešník "B", Rudolfov "B" - Neplachov nebo boj posledních dvou týmů tabulky Římov - Horní Stropnice.




Jakub SLAVÍK

Jako experta pro 16. kolo OP jsme oslovili mladého útočníka, který působí v dresu mužstva SK Zliv. Toto mužstvo mělo výbornou podzimní část soutěže, kdy se dařilo nejen herně a výsledkově, ale spousta hráčů týmu zvítězila v naší anketě o Hráče kola, mezi něž se zařadil i Kuba. Bohužel pro tým v zimní přestávce odešlo pár hráčů v popředí s kapitánem týmu Milanem Ďuricou a na jaře Zliv stále ještě tápe. Podívejme se tedy, jak Kuba tipuje následující kolo a třeba i jestli vidí optimisticky probuzení svého týmu ze Zlivi v těžkém zápase proti prvnímu celku tabulky z Olešníku "B"/Temelínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 41 - 14 - 45 %
Komentář experta:

I když to byl ve Stropnici zápas dvou rozdílných poločasů, dokázali jsme si, že pokud budeme hrát tu svojí hru, budeme běhat a budeme aktivní, tak je v našich silách potrápit každý tým v této soutěži. Věřím že se nám povede vstoupit do zápasu a získáme tři body.

Tip experta: 0 46 - 36 - 18 %
Komentář experta:

Důležitý souboj týmů ze spodku tabulky, kde se Římov bude chtít dotáhnou na soupeře ze Stropnice. Minulý týden jsme se přesvědčili, že je to velmi bojovné mužstvo a domácím nedovolí si odnést více než bod.

Tip experta: 2 29 - 19 - 52 %
Komentář experta:

Srubec na podzim podával velmi slušné výkony a na jaře v nich zatím pokračuje. I když jim to hráči Borovan nedají zadarmo, tři body si odvezou.

Tip experta: 0 59 - 27 - 14 %
Komentář experta:

Hosté zatím čekají na první jarní zisk bodů, zatímco béčko Jankova už stihlo nasbírat čtyři body. Očekávám těžký zápas, který skončí remízou.

Tip experta: 1 50 - 18 - 32 %
Komentář experta:

Souboj týmů, které do jara vstoupily bodově velmi dobře. Duel "B" týmů je vždy nevyzpytatelný, ale zde důvěřuji domácím.

Tip experta: 2 9 - 14 - 77 %
Komentář experta:

Hluboká bude chtít odčinit zaváhání z posledního zápasu. I když to nebude proti domácím nic jednoduchého, tři body si odvezou.

Tip experta: 1 86 - 5 - 9 %
Komentář experta:

Oba týmy jsou na jaře zatím suverénní a střílí hodně gólů. Ale navrch budou mít domácí a tým z Neplachova přetlačí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Milan Ďurica 5
2. Jiří Vondrka 4
3. Martin Škaroupka 4
4. Michal Brédik 4
5. Petr Vizelka 4
6. Zbyněk Německý 4
7. Pavel Boubal 4
8. Martin Kudlacek 4
9. Dominik Holman 4
10. Cristiano Ronaldo 3
11. Erik Kubeša 3
12. David Schneider 3
13. Jiří Tomášek st. 3
14. Michal Ježek 2
15. František Pouzar 2
16. Miroslav Tressl 2
17. Luboš Formánek 2
18. Petr Vazač 2
19. Venca Likeš 2
20. Jakub Čermák 1
21. Josef Králík 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.