EXPERT TIP - 16.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 30.3.2019

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Novotný

Dlouhá zimní pauza už je konečně u konce. Téměř 5 měsíců bez ostrého zápasového vytížení je skutečně dlouhá doba a tak se mezi námi asi najde jen málokdo, kdo by první jarní kolo nevyhlížel s očekáváním. Sám pořádně nevím, co lze od jara čekat. Karty se můžou kompletně promíchat a favority najednou můžeme hledat úplně jinde, než tomu bylo na podzim. Prozatím platí, že těmi nejváženějšími soupeři budou týmy z Lukavce a Červené Řečice, které se dosaženým bodovým ziskem dělí o první místo a díky náskoku na své soupeře budou mít nepatrnou výhodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Asi trochu naivně, přesto bych si přál, abychom do jara nevstoupili s debaklem. Jiřice však budou na derby stoprocentně připravené a cokoliv jiného než výhra pro ně nepřipadá v úvahu.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Favoritem budou domácí a podle mě svou roli bez debat potvrdí.

Tip experta: 2 0 - 9 - 91 %
Komentář experta:

Dle postavení v tabulce není co řešit. Pro Lukavec bude velmi důležité tenhle zápas zvládnout a za mě by si s tím měli poradit.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Tady si troufám favorizovat Žirovnici, která znovu atakuje horní polovinu tabulky, zatímco Pacov bude na jaře řešit spíše záchranu.

Tip experta: 0 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

Maraton na jaře zrovna neoslnil. To Speřice se po postupu ze III.třídy naopak uvedly více než dobře a ukázaly, že deficit nižší soutěže dokážou rychle vymazat. Myslím, že na domácí půdě mohou na body dosáhnout.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Červená Řečice na podzim prokazovala velkou sílu a pasovala se tak do role jednoho z hlavních favoritů na postup, potvrdit to však bude muset i na jaře. Doma si však s Černovicemi poradí.

Tip experta: 2 0 - 18 - 82 %
Komentář experta:

Obrataň ani letos není v jednoduché situaci. I tentokrát se řadí do spodních pater tabulky a jen těžko to zvrátí. Kamenice nad Lipou má navíc dostatečně kvalitní tým na to, aby venku vyhrála.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Stanislav Prokop 5
2. Jan Přibyl 5
3. Pavel Nápravník 5
4. Lukáš Novotný 4
5. Milan Zeman 4
6. Václav Prchal 4
7. Patrik Macháček 4
8. Pavel Šiška 4
9. Tomáš Filípek 3
10. Lenka Novotná 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.