EXPERT TIP - 15.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 24.3.2019

0

Expertem pro nevyzpytatelná úvodní jarní kola se stal hráč předposlední Lipnice nad Sázavou, Honza Dolejš. Nutno říct, že pro něj muselo být po zimní přípravě náročné uhodnout, jak se který tým na druhou půlku soutěže připravil. Uvidíme, kolik překvapení 15. kolo okresního přeboru přinese...




Jan Dolejš

Obránce TJ Sokol Lipnice nad Sázavou, týmu, který na podzim nasbíral celkem devět bodů. Je také bývalým redaktorem webu fotbalunas.cz, kde měl na starost právě havlíčkobrodský okresní přebor. Určitě se  bude chtít vyhnout sestupu, takže ho tedy v zadních řadách Sokola čekají perné chvilky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Domácí jsou pěkně rozjetí a hladoví po postupu. Pokud Dolní Město přes zimu nějak zázračně neposílilo, na světelském letišti prohraje minimálně o tři branky. Dibelka a Šmíd zažijí gólové hody.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Staré Ransko je tým ošlehaný vyšší soutěží a na domácím terénu si s Okrouhlicí, která se horko těžko schází, hravě poradí. Okrouhlici nebude podle mě nic platná ani její velmi tvrdá hra, protože přesně to má Ransko rádo.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Ledeč doma splní úlohu favorita a s Dlouhou Vsí, která je zvyklá na hřiště polovičních rozměrů si poradí.

Tip experta: 0 80 - 13 - 7 %
Komentář experta:

Zde větřím překvapení. Pokud přijede Golčův Jeníkov v plné sestavě, a jeho mladíci usměrnění Standou Šulcem podají soustředěný výkon, mohl by domácí zaskočit a ukopat plichtu.

Tip experta: 2 80 - 7 - 13 %
Komentář experta:

U Přibyslavi záleží na tom, jak se sejde. V přípravě jsme předvedli několik dobrých momentů. Pokud se nám jich podaří co nejvíc vměstnat do tohoto zápasu, věřím, že můžeme uspět.

Tip experta: 2 20 - 13 - 67 %
Komentář experta:

Toto bude velmi atraktivní utkání s množstvím branek. Myslím, že kluci z Vísky budou po zimní pauze pěkně nažhavení, ale na Novou Ves to stačit těsně nebude.

Tip experta: 2 13 - 20 - 67 %
Komentář experta:

Na domácím terénu umí být Věžnice velmi nepříjemná. Kožlí bude tento zápas pořádně bolet, ale myslím, že ho zvládne. Očekávám minimum gólů a výhru Kožlí 0:1, třebas i gólem z penalty, kterou promění Lukáš Pešek.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Dibelka 6
2. Daniel Suchý 6
3. Milan Šmíd 6
4. Kamil Brázda 6
5. Michal Vávra 6
6. Jiří Jetmar 6
7. Venca Likeš 6
8. Jakub Bačkovský 6
9. Roman Závorka 5
10. marek med 5
11. Luděk Freudenreich 4
12. Michal Šimek 4
13. Pavel Čejka 4
14. Jan Dolejš 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.