EXPERT TIP - 11.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 21.10.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




David Eliáš

Záložník FK Borek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 88 - 4 - 8 %
Komentář experta:

Dívčice mají zatím nejhorší bilanci z domacích zápasů v celé soutěži a tento fakt budou určitě chtít zlepšit. Chrášťany se hodně zvedly oproti vstupu do soutěže a neprohráli už pět utkání. Bude to velmi bojovný fotbal a Dívčice ukončí Chrášťanům sérii bez prohry.

Tip experta: 2 4 - 4 - 92 %
Komentář experta:

Souboj týmů z opačných konců tabulky a tady to vidím jako jasnou dvojku. Hosté z Newcastlu si budou chtít spravit chuť po domací porážce od nás a hlavně nej střelec soutěže Silmbrod, který byl v zápase bezzubý, i díky tomu že ho naši beci k ničemu nepustili.

Tip experta: 0 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Včelná a Hrdějce to bude bitva týmů ze středu tabulky, které od sebe dělí pouhé dva body. Včelná v posledních pěti zápasech naplno bodovala jen jednou a to v posledním kole, kdy překvapila výhrou na hřišti Lipíčka. Hrdějovice sbírají body střídavě, celkové skóre mají podobné. V zápase bych věřil spíš na neprohru hostů, tudíž tipuji remízu.

Tip experta: 1 28 - 4 - 68 %
Komentář experta:

Kameňák, když se sejde tak dokáže potrápit kdekoho, navíc potřebují body jako sůl, takže věřím i tomu, že se půjdou za bego rozehrát i nějaký kluci z áčka. Normálně bych tipoval Lipí, ale doufám v to, že Kameňák zabojuje.

Tip experta: 2 44 - 32 - 24 %
Komentář experta:

Dosavadních dvou výher se hráči Mokrého dočkali právě na domácím hřišti, doma dávají i hodně branek, v současné době ale na tom nejsou herně zrovna nejlíp. Vrábče v posledním kole schytalo nepopulárního bůra od Lišova na domácím hřišti, tak to budou chtít napravit na hřišti Mokrého. Závěr: vyrovnaná bitva s lepším koncem pro Vrábče.

Tip experta: 1 80 - 16 - 4 %
Komentář experta:

Sousedé v tabulce a oba týmy budou moci nasadit i pendly z „A“ týmů. Lišov doma dává dost branek, Týn venku hodně branek dostává. Tři body podle mě zůstanou ve Štěpánovicích….

Tip experta: 1 88 - 0 - 12 %
Komentář experta:

Borek vs Black Oak… z našeho hřiště se body neodváží a doufám, že to i tak zůstane po tomto kole (i přesto že Č. Dub poslední dva venkovní zápasy zvítězil). Očekávám hezký fotbal a naší výhru. Třešničkou na dortu by bylo prodloužení série bez obdržené branky, která se nyní zastavila na minutě č. 379.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. roman brousek 5
2. Zdeněk Švejda 5
3. Jiří Vondrka 5
4. Jiří Vejskrab 4
5. Erik Kubeša 4
6. Patrik Trcka 4
7. Martin Blazek 4
8. Honza Valenta 4
9. Jiří Tomášek st. 4
10. František Pouzar 3
11. Michael Schuster 3
12. Marek Trčka 3
13. Jiří Holinka 3
14. Venca Likeš 3
15. Radek Kolouch 3
16. Petr Vazač 3
17. David Eliáš 3
18. Josef Vomáčka 3
19. Martin Škaroupka 3
20. Jaroslav Litvan 3
21. Jiří Jetmar 3
22. Stepan Hajek 2
23. Milan Ďurica 2
24. Tomáš Bakalář 2
25. David Schneider 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.