EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 26.8.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jiří Popovič

Důrazný obránce TJ Tatran Červená Řečice začínal s fotbalem ve starších žácích v Hořepníku. Nyní je již 12 let hráčem Tatranu. Na jaře se přestěhoval z Prahy zpět na Vysočinu, kde v současné době pracuje v Agrostroji. Ve volném čase se věnuje ostatním sportům, turistice, výletování, posezení s přáteli, přítelkyni a jejich fence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 49 - 13 - 38 %
Komentář experta:

Tento zápas je těžké tipovat, jak dopadne. Žirovnice je na domácím hřišti silná, naopak Jiřice se v minulé sezóně rozehráli k dobrým výkonům, ve kterých pokračují. Tipuji těsnou výhru hostů.

Tip experta: 2 38 - 19 - 43 %
Komentář experta:

Plačkov se potýká s nedostatkem hráčů, kdy se na zápasy těžko schází. Kamenice má kvalitní mužstvo, ale nezachytili start sezóny. Proto budou chtít v tomto zápase získat 3 body. Výhra hostů

Tip experta: 1 64 - 12 - 24 %
Komentář experta:

Lukavec má mladý, běhavý tým, který v domácím prostředí Ústrašín porazí. Dávám 1.

Tip experta: 0 0 - 18 - 82 %
Komentář experta:

I když jsou Speřice nováčkem v Poutník lize, musí se s nimi počítat. Čejov v minulém kole vysoce prohrál v Lukavci, ale pokud předvede výkon jako proti Maratonu, určitě nějaký ten bod získá. Dávám 0.

Tip experta: 1 76 - 18 - 6 %
Komentář experta:

Oba týmy mají kvalitní mužstvo. Cerekev bude spoléhat na své opory a u Pacova bude záležet, zda budou mít s sebou nějakou posilu z ,,Áčka“. Tipuji výsledek 2:1 pro domácí.

Tip experta: 0 6 - 24 - 70 %
Komentář experta:

Tatran je na domácím hřišti silným a nepříjemným soupeřem. Maraton má bezpochyby nejkvalitnější tým v Poutník lize. Budou chtít v Řečici hrát svůj fotbal, ale pokud se domácí sejdou v plné síle a podají maximální výkon, tak můžou pomýšlet na nějaký ten bod. Na Maraton to v poslední době umí. Objektivně tipuju remízu, ale věřím v 3 body pro domácí.

Tip experta: 1 76 - 24 - 0 %
Komentář experta:

Obrataň snad dala zapomenout na špatný podzim z minulé sezóny. Do Obrataně přijede tým, který sestoupil z 1.B třídy, ale zatím jejich výkony nenapovídají, že by se měli hned vrátit zpátky. Obrataň se o 3 body porve. Tipuji výhru Obrataně

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. David Vincenc 4
2. Jakub Mach 4
3. Patrik Macháček 4
4. Pavel Šiška 4
5. Tomáš Filípek 4
6. Lenka Novotná 3
7. Milan Zeman 3
8. Stanislav Prokop 3
9. Jan Přibyl 3
10. Václav Prchal 3
11. Venca Likeš 3
12. Jolana Hnátová 2
13. Lukáš Novotný 2
14. Lukáš Loukota 2
15. Pavel Nápravník 2
16. Richard Kubů 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.