EXPERT TIP - 3.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 26.8.2018

0

Na další kolo soutěže se podíváme s Lukášem BLAŽKEM, který rozebral detailněji nadcházející zápasy. Budou-li se jeho předpoklady ukazovat o víkendu i na hřištích, to teprve uvidíme.




Lukáš BLAŽEK

Lukáš, je hráčem družstva TJ Sokol Neplachov, kterého ale momentálně trápí zranění a na trávnících jej bohužel nějaký čas neuvidíme. Přesto si udělal chvilku a dal nám své tipy pro nadcházející kolo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 5 - 0 - 95 %
Komentář experta:

Horní Stropnice sice na jaře bojovala o záchranu, ale v minulém utkání předvedla slibný začátek, když pak zřejmě odešla fyzicky. Naopak Římov byl jedním z nejlepších týmů jara a formu si evidentně přenesl i do nové sezóny. A jak to pálí kanonýru Římova Kollárovi? O tom by mohli povídat hráči Béčka Trhových Svinů. Myslím, že Římov "vyloupí" Horní Stropnici a Kollár si udělá minimálně jednu čárku na svém střeleckém účtu.

Tip experta: 1 79 - 16 - 5 %
Komentář experta:

Domácí to na svém hřišti umí, tam si na ně přijde málokdo. Mají opravdu kvalitní tým a doma střílejí hodně gólů. Naproti tomu Borovany měly už na jaře vysoké ambice, takže čekám vyrovnaný zápas, možná i nějakou "přestřelku". Nicméně myslím, že Srubec bude v osobních soubojích důraznější a to převáží misku vah na jejich stranu.

Tip experta: 1 73 - 11 - 16 %
Komentář experta:

Máme tu derby. A dokonce i nadelegovaní tři rozhodčí... Okres zřejmě nechce nic podcenit. "Žaby" umí hrát v domácím prostředí hodně důrazně a diváci v tomto derby sehrají také svojí roli a myslím, že velkou. Navíc domácí budou nabuzení asi nejen pro mě nečekanou výhrou z Voselna. Protože jankovské Áčko hraje ve stejnou dobu, nebude moci Béčko využít pendly z A-týmu.

Tip experta: 0 42 - 21 - 37 %
Komentář experta:

Tak tady to bude těžké trefit. Těžko říct, který tým bude více posílen. Čekal bych, že domácí, kteří nejspíš budou chtít odčinit tu šestku z Římova. Hosté ale v minulé sezóně předváděli vyrovnané výkony a vozili většinou body i z hřišť soupeřů.

Tip experta: 1 47 - 11 - 42 %
Komentář experta:

Rezerva Olešníka na parádním temelínském hřišti body také nerozdává, navíc si může vypomoci hráči z Áčka. V minulém kole domácí naplno bodovali v Borovanech, takže forma by byla. Ale Zliv svůj tým omladila a celkem jednoznačně si poradila s Horní Stropnicí. Tady se ale překvapení konat nebude a body zůstanou v Temelíně.

Tip experta: 1 52 - 16 - 32 %
Komentář experta:

Samozřejmě mě překvapilo vítezství rezervy Rudolfova nad taktéž rezervou Hluboké, když ta přivezla na Perštát opravdu dobře složený tým. Těžko říct kolika hráči z Áčka si v tomto zápase domácí vypomohli, ale v utkání proti Neplachovu mít tuto možnost nebudou. No těžko nezaujatě tipovat tento zápas, navíc nám se v "domácím" prostředí na jaře moc nedařilo, ale nemůžu jinak než 1.

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Tak na Hluboké by diváci mohli vidět více gólů. Oba týmy pro mě nečekaně v prvním (resp. druhém) kole prohráli. V dalším utkání tedy nebudou chtít vyjít naprázdno ani hosté, ani domácí. Předpokládám, že Úsilné bude chtít hrát na brejky, ale nejsem si jistý, jestli dokážou jejich obránci zvládnout tlak domácích, který určitě přijde. Tipuji, že Hluboká postaví silné Béčko a vyhraje.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Matějka 4
2. Honza Valenta 4
3. zdeněk vařák 4
4. David Schneider 4
5. Milan Ďurica 4
6. Venca Likeš 4
7. Jiří Tomášek st. 4
8. Jiří Vondrka 3
9. Pavel Boubal 3
10. Daniel Muzika 3
11. Jiří Jetmar 3
12. Erik Kubeša 2
13. Martin Škaroupka 2
14. Petr Vazač 2
15. Martin Kudlacek 2
16. František Pouzar 2
17. Martin Blazek 2
18. Jakub Čermák 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.