EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 12.8.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Novotný

Sezóna 2018/2019 už je doslova za dveřmi. V nadcházejícím víkendu nás čeká první kolo, které odstartuje 26ti víkendovou bitvu, během níž bude co sledovat a na co se koukat po celou dobu trvání. Že bude o zábavu postaráno, o tom už snad není potřeba nikoho přesvědčovat. Konkurence bude silná a tipovat jak jednotlivé zápasy dopadnou bude ještě těžší, protože rozdíly mezi horní a dolní polovinou tabulky se rok od roku snižují. Budete-li vy mít chuť se expert tipu zúčastnit, neváhejte mě kontaktovat na e-mailu lukas.novotny@fotbalunas.cz. Hledat nová jména je stále složitější a jakýkoliv náznak zájmu o zapojení se do fungování stránek jenom uvítám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 35 - 29 - 36 %
Komentář experta:

Velká otázka je v jakém rozpoložení oba týmy do nové sezóny vstoupí. Mám chuť tipovat 1, protože v minulé sezóně Plačkov doma Pacov porazil, start sezóny nové ale radí zůstat nohama pevně na zemi, proto říkám remíza.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Ideální start do sezóny pro Horní Cerekev. Začít na domácím hřišti, ještě navíc proti jednomu z celků, kterých se první polovina tabulky spíše týkat nebude a navíc i ta vzdálenost není na poměry soutěže mezi oběma tábory úplně zanedbatelná. Jasným favoritem je tak SKHC.

Tip experta: 0 14 - 36 - 50 %
Komentář experta:

Zahájit sezónu v Červené Řečici, to pro Kamenici nad Lipou není nic o čem by snili. Na druhou stranu, myslí-li to znovu s boji o nejvyšší příčky vážně, z takových zápasů by neměli mít přehnaný respekt. Svou sílu ale ukážou stejně tak i domácí a body se budou dělit.

Tip experta: 1 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Přestože jsou favoritem domácí, tohle utkání může dopadnout jakkoliv. I Ústrašín má své kvality a nepochybuji o tom, že na Budíně svého soupeře potrápí. Všechny tři body ale nakonec zůstanou doma.

Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Střetnutí dvou nováčků v soutěži papírově na první pohled sice favorizuje hosty, jenže já věřím Speřicím. Mají silný, mladý tým a s podporou "áčka" v zádech by si tady měli poradit.

Tip experta: 2 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

Největší favorit celé soutěže se představí na hřišti celku, který naopak musí soupeře o svých kvalitách znovu přesvědčovat. Čejovu držím palce, ale nemyslím si, že tady bude mít šanci uspět. Úspěchem bude, když se vyhne debaklu, bodový zisk by byl prvotřídní senzace.

Tip experta: 2 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

Uvidíme, jestli Obrataň naváže na vynikající jaro, nebo se bude plácat od zápasu k zápasu jako tomu bylo na podzim. Netajím se tím, že návratu Obrataně na výslunní věřím, jenže Jiřice umějí zahrát daleko zodpovědněji než soupeř a proto v Obratani vyhrají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Novotný 5
2. Tomáš Marek 4
3. Venca Likeš 4
4. Lukáš Loukota 4
5. Lenka Novotná 4
6. Pavel Šiška 4
7. Jiří Jetmar 4
8. Patrik Macháček 3
9. Stanislav Prokop 2
10. Milan Zeman 2
11. Jolana Hnátová 2
12. Jan Přibyl 2
13. Tomáš Filípek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.